Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatot kereső férfiak! Ti milyen bemutatkozó szöveggel és milyen típusú képekkel nyomjátok Tinderen?
Illetve hogyan indítotok beszélgetést?
A "ugyanúgy, mintha komoly kapcsolatot keresnél" típusú suttyók ne is írjanak, csak azok válasza érdekel, akik nyíltan vállalják, hogy milyen kapcsolatot keresnek.
Az én tapasztalatom alapján nem írnak ki semmit, beszélgetésben meg a "nekem mindegy, mindenre nyitott vagyok" frázist használják.
N
Akik nyíltan vállalják hogy ilyen típusú kapcsolatot keresnek, azok csak keresnek... Találni nem fognak.
A párkeresés minden szintjén, akár rövid távra is, hazugság alap hiszen ezt várja el a másik, főleg a nők.
Őszinteséggel, férfi nem fog nőt találni, semmire.
Általában a mindenre nyitott, még nem tudja, mit keres, ahogy alakul, "semmi jónak nem vagyok az elrontója ;)" ködösítések mennek.
Aki komoly kapcsolatot keres, az általában írja is, ez biztosabb támpont, mint fordítva.
Legyen fenn képed, van aki felrak mondjuk egy festményt, vagy valami erotikusabb képet és kiírja, hogy csak szexet keres. Én azt húzom rögtön balra, mert ha ezt így kimondja az a minimum, hogy vállalja az arcát.
De egyébként kiírhatod tényleg a mindenre nyitott dumát, vagy valamit ami utal arra, hogy csak szexet keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!