Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arc nélküli félmeztelen képet jobbra húznátok Tinderen?
Figyelt kérdés
30 körüli pasi, teste átlagosan jó lenne. Szóval lapos has, karbantartott izomzat, széles váll, magas termet.
Annyi lenne kiírva, hogy "Laza viszonyhoz keresek szeretőt lelkes, kedves csaj személyében"
Esetleg a korotokat is leírhatnátok, és hogy volt-e már valami Tinderről
2020. szept. 12. 14:30
A kérdező szavazást indított:
Nem, tutira balra húznám, mert szerintem csúnya lehet a feje
Nem tudom, még nem volt ilyen
Ha igazán bejön a teste, akkor jobbra. De utána le kellene vennie a lábamról
Jóhiszeműen reménykednék, hogy nem csak a teste jó. Jobbra húznám
Valami más (kifejtem)
27 szavazat
1/20 anonim válasza:
Magát neten áruló hímringyókat instant balra:D
2/20 anonim válasza:
Igen, utána match esetén kérnék tőle arcképet. Ha bejön az arca is, akkor randizhatunk.
3/20 anonim válasza:
Nem húznám jobbra, mert tudnám hogy azért nem meri vállalni az arcát, mert jelenleg is van barátnője, felesége :D
4/20 A kérdező kommentje:
15:30-as!
Mi az, hogy tudnád??! Maximum frltételezheted
2020. szept. 12. 15:48
5/20 anonim válasza:
Ez olyan mint a csak arc fotós csajok, dagadtak mint a bűn, tuti balra
6/20 anonim válasza:
Más okot nem tudok feltételezni, hogy egy felnőtt férfi mitől ne vállalná azt a mai világban, hogy szexkapcsolatot keres.
7/20 anonim válasza:
Te ott csak 3. Leszel ugye tudsz róla?? Neki már van valakije!! Csak ürítőzsak leszel
8/20 anonim válasza:
Balra, mert én nem szexkapcsolatot keresek.
9/20 A kérdező kommentje:
Ez az! Fröcsögjetek még!
2020. szept. 12. 17:09
10/20 anonim válasza:
Csakhogy légy tisztába vele. Egy olcsó ribi leszel!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!