Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A páromnak megszűnik a jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromnak megszűnik a jól kereső állása, azt mondta szakítsunk, szakítsak vele?

Figyelt kérdés
Eddig havi 800 ezer és 1 millió között keresett, de ez megszűnik és fogalma sincs, hogy mit csináljon. Erősködik, hogy ha akarok nyugodtan szakítsak vele, mert neki most ideje sem lesz kapcsolatra és szeretne alapokról felépíteni az életét. Azt mondta örülne is, ha minden téren romokba dőlne az élete, mert legalább minden letisztul benne. Én szeretem, meg jó vele, ő is engem.

2021. jan. 29. 10:23
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
94%

Ha valaki ennyire ostoba, és nem értékeli amije van akkor azt hagyni kell.

Egyébként ha ez a dolog egyáltalán felmerült, akkor ez a kapcsolat mégsem olyan jó mint hiszed. Nem igazán számítasz neki a jelek szerint.

2021. jan. 29. 10:24
 2/23 anonim ***** válasza:
94%

ez nagyon ocska kifogas. amugy eleg szomoru, ha abbol a havi 1 milliobol semmit nem tudott felretenni. azert normal esetben, ha az embernek megszunik a munkaja, nem kezd masnap az utcan koldulni.

szerintem siman csak urugyet keres a kapcsolat lezarasara, mert gyava hozza.

2021. jan. 29. 10:29
 3/23 anonim ***** válasza:
94%

Hát én most két lehetőséget látok:

1. amit előttem is leírtak, hogy egy ócska kifogás, és így akar téged lerázni.

2. ez, hogy nem fog ennyit keresni, akkora kudarcként éli meg, meg akkora törésnek a férfiasságában, illetve az életében, hogy úgymond "lemondott" mindenről, és összeomlott.

Nyilván nem ismerjük a párodat, így nem tudhatjuk, melyik áll fent.

2021. jan. 29. 10:32
 4/23 A kérdező kommentje:
Nem tett félre. Házikót, kocsit vett, az apja hitelét kifizette, de nem is fog koldulni még kb. egy évig fizetés nélkül is meglenne, ha alacsonyabb életszínvonalon is, de azt mondta ki kell találja mit szeretne csinálni és nem biztos hogy én jól érezném magam ha teljesen mást csinálna pl. külföldre menne hátizsákos turistáskodni pár hónapra. Addig eladná a házat és venne lakásokat, amiket kiad albérletbe. Szóval más életet akar.
2021. jan. 29. 10:34
 5/23 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy összeomlott, látom rajta.
2021. jan. 29. 10:35
 6/23 anonim ***** válasza:
94%

"külföldre menne hátizsákos turistáskodni pár hónapra"

😂

Igen persze ..hogyne.

Ugye azt vágod, hogy nettó hülyének vagy nézve??!

A "párod" simán csak ürügyet akar a szakításra mert egy gyáva szar.

Ez a kapcsolat minden csak éppen nem jó.

Nem tudom, ehhez tényleg a gyakori kommentjei kellenek hogy észrevedd???!

2021. jan. 29. 10:37
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Most olvastam az utóbbi válaszod , hát ez esetben én elengednèm. Világos, hogy más életet szeretne, aminek te nem vagy a rèszese, ezért is mond ilyeneket. Ha szeretne, akkor nem mondana le rólad csak így.
2021. jan. 29. 10:47
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem totál új életet akar kezdeni...
2021. jan. 29. 10:48
 9/23 anonim ***** válasza:
91%
Ezt a mesét ha egy kutyának előadnád az is megvadulna tőle. Le akar rázni téged, ilyen egyszerű. Csak ehhez nincs mersze, és úgy próbálja megtenni, hogy eljátsza mennyire aggódik érted.
2021. jan. 29. 10:49
 10/23 A kérdező kommentje:
Korábban is mondott ilyet, hogy utazgatna olcsón, csak sosincs ideje semmire. Jó volt/ jó a kapcsolat
2021. jan. 29. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!