Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emiatt tényleg “túlzás” volt szakítani?
Szakítottam az élettársammal, akivel amúgy minden szempontból passzoltunk, kivéve egyet, ami már 1 éve nagyon idegesített. Sose vette ki a részét a házimunkából, mert ő így volt nevelve. Szerinte a nő dolga mosni, főzni, takarítani, elpakolni stb stb. Lényeg, hogy ő soha semmit nem csinált otthon, folyton nekem kellett utána takarítani/elpakolni, főzni rá. Szóltam neki emiatt többször is, leültem vele beszélni, akkor mindig ígérgetett, hogy megváltozik. A nagy változás általában jó, ha 1-2 hétig tartott, aztán megint nem csinált semmit. Ezt eljátszottuk legalább 5x, amikor azt mondtam elég volt, nem vagyok senkinek se a cselédje. Szakítottam vele, már különváltak útjaink. Azóta folyton írogat (ezeket a próbálkozásokat általában ignorálom, letiltani viszont nem akarom), és vissza akarja magát könyörögni. Megint ígérget, hogy így megváltozik, úgy megváltozik, csak az a baj, hogy ezt már hallottam elég sokszor, nem tudok bízni benne. Ma reggel, egy olyan üzenettel várt, hogy emiatt túlzás volt szakítani, mert amúgy minden téren passzoltunk, nem volt párkapcsolati problémánk, ezt az 1-et leszámítva. Szexuálisan is összeillettünk, de nekem ez már kevés. Szerinte hülyeség egy ilyen dolog miatt eldobni egy jól működő kapcsolatot. Nyilván szerinte túlzás, mert nem neki kellett szívnia a trehánysága miatt. Visszafogadni biztosan nem fogom, mert akármennyire is szeretem, nem leszek a cselédje. 1 év után besokalltam, kapott elég időt, hogy változtasson.
Igazából csak arra lennék kiváncsi, hogy más szerint is túlzás egy ilyen indok miatt szakítani? A válaszoktól függetlenül, nem fogom visszafogadni, csak érdekel ki hogy látja ezt az egészet.
Nem túlzás, én is szakítottam volna.
Mert így kezdődik az a folyamat, aminek a végén a feleség csak üvöltve tudja a férj nevét kimondani.
Szerintem nem túlzás. Nekem ez egy nagyon fontos kérdés. Nem csicskának neveltek, ha ugyanúgy dolgozom, akkor ő ugyanúgy házimunkázik. Igazából hosszútávan ez az egyik legfontosabb szempont nálam a társkeresésnél. Sokat elárul egy férfiról, hogy hajandó-e ilyesmiket csinálni, vagy egy önző középkori barom, aki szerint a házimunka csak puncival működik.
És értelmi fogyatékossal sem szeretnék együtt lenni, aki magától nem látja ha folyik ki a mostalan, vagy ellepnek a porcicák. Kivéve ha vak az illető, akkor érthető.
Egyáltalán nem volt túlzás, okos döntés volt, hogy nem pazaroltad tovább az idődet.
Egyszer jön valaki, akivel nem csak majdnem mindenben passzoltok, hanem tökéletesen illetek egymáshoz. Ő meg keressen magának bejárónőt...
Én is így vagyok, kicsit nekem is elegem van már ebből. Persze, ő dolgozik, napi 8 órát, oké, semmi baj, megcsinálom, amit kell, viszont amikor engem cs.sztet hogy Ő hová tette a törlőkendőt két héttel ezelőtt, az már sok. :D
Egyszerűen nem hiszem el, komolyan.
Ezektől az apróságoktól fogok agyvérzést kapni egyszer.
Na, mindegy, emberileg egyébként szuper pasas, meg a dolgait mindig rendben tartja, de ezek... komolyan, pedig nem hülye, mert koliban önellátó volt, meg előtte is élt egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!