Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert erzem ezt marha megalazonak? Tortent valakivel itt hasonlo?
Figyelt kérdés
Egyszeruen felszivodott a valszeg volt baratom. Nem veszi fel a telefont, nem reagalt semmire, eltunt. Nagyon faj.2021. jan. 19. 22:16
1/8 anonim válasza:
Te kérdezted a napokban, h mit csinálj, mert eltűnt a barátod, se telefon, se semmi életjel? Anyukájával beszéltél?
2/8 anonim válasza:
Valószínű azért érzed ezt mert bármilyen indok nélkül lépett le. Rendes ember normálisan zárja le a kapcsolatot ha nem működött, nem így.
Gondolom egy éretlen fiatal fiú.
3/8 anonim válasza:
Az esélytelen,hogy esetleg valami baj történt vele? Én erre is gondolnék szerintem, ha előtte semmi előjelét nem adta a "szakításnak"
4/8 anonim válasza:
Ha tényleg te kérdeztél múltkor is, miért nem érdeklődtél már azóta a családjánál? Akár baja is történhetett.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem en kerdeztem. Fb-n volt aktiv tobbszor is. Latta amiket irtam. Szornyen megalazo erzes. Eleve rossz az onertekelesem. :(
2021. jan. 19. 22:27
6/8 anonim válasza:
Zárd ki te is. Nem érdemel meg téged.
7/8 anonim válasza:
Amúgy mióta jártatok? Mennyire volt komoly a dolog?
8/8 anonim válasza:
Velem is csinalta ezt egyszer egy srac, mar megunt es az uj csajszival mar vallaltakis egymast, aztan egy hettel kesobb volt csak pofaja elem allni. Aljas egy viselkedes az biztos. Sajnalom, tudom milyen szornyu erzes, en is onbizalomhianyos vagyok es durvan szorongasos is :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!