Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehettem ekkora marha?
Figyelt kérdés
Az elmúlt 3 évben egy személy volt a motívációm, a szituációt hagyjuk, nevetséges az egész. És bár hosszú idő telt el, elértem a kitűzött célomat, világossá vált hogy nem lesz köztünk semmi. Bár még most sem tettem le róla, de nincs már olyan kitűzés előttem ami segítené ezt.
Most érzem a legjobban úgy, hogy céltalan az életem. Bár van tervem most a közeljövőre, de az inkább bolyongás az ismeretlenben, mintsem tudatos előremenetel. Mert nem tudom hova kellene.
2018. jan. 9. 23:15
1/18 anonim válasza:
Neked egy no kell,aki a motivacio maga?
N
3/18 anonim válasza:
Ha a "bolyongás az ismeretlenben" utazgatást jelent a nagyvilágban, az egy tök jó kis terv :D
4/18 anonim válasza:
No most ezt ird le hosszasan, érthetöen és dobd a kukába!
5/18 A kérdező kommentje:
#1 Egy darabig azt hittem ez a megoldás, bár nincs rá cáfolat, már nem vagyok annyira biztos benne. Magamban egyedül viszont hiába csinálok bármit, nincs mi motíváljon, ez tény.
2018. jan. 9. 23:19
6/18 A kérdező kommentje:
#3 Olyasmi, jobbat nem tudok sajnos.
2018. jan. 9. 23:20
7/18 anonim válasza:
Esetleg egy viszonzatlan szerelemről van szó, aki motivált?
8/18 A kérdező kommentje:
#7 Igen, de végig tudtam hogy hülyeség, mégis hittem benne. A nagy finálé előtt meg olyan jeleket kaptam az élettől amire nincs földi magyarázat, de mégis így jártem.
2018. jan. 9. 23:39
9/18 anonim válasza:
Mit sikerült ezáltal elérned? Nyilván nem akarok a zsebedben turkálni, de például nekem volt egy olyan szituáció, hogy felb.sztam az agyam egy csaj miatt, akibe bele voltam zúgva hónapokon keresztül. Kicsit etetett is. Visszautasított, én pedig úgy döntöttem szarok az egészbe, egy ideig csak a célomnak fogok élni. Akkora dühöt merítettem és sikerült motivációvá formálnom, hogy sikerült is elérnem 1 éven belül nagyon kemény munkával. Azóta is hálás vagyok, hogy így alakult. Életem legszebb időszakát éltem meg, élményeit szereztem a motivált időszak alatt és annak gyümölcséből. :)
10/18 anonim válasza:
Hülyén fogalmaztam.
Abból a dühből akkora motivációt sikerült formálnom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!