Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csalódtatok már marha nagyot a kiszemeltetekben? Teszem azt kiderül hogy a csaj síkhülye?
Velem ez történt, akkora csalódás komolyan. Jó nem síkhülye mert nem az , nem ez a véleményem róla csak ideges vagyok emiatt. Mondjuk úgy, hogy más az értékrendje vagy érdeklődési köre. Szép külső, divatos nőies öltözködés sportos alak biztos akkor oda is figyel magára stb stb. Aztán az első pár beszélgetésnél kiderül hogy semmi másról nem lehet beszélgetni vele mint a többi ember és azok kibeszélése anyagi helyzete szokásai, bulizások, hova akar menni nyaralni stb. A viccet sem érti amihez már egy pici agyi szint is kellene nekem kellett elmagyarázni olyan gáz. Exekről is mesélt rendesen (nem kérdeztem) meg bőszen érdeklődött én kit ismerek mivel foglalkozok a szüleim mivel foglalkoznak (fiatalok vagyunk).
Viszont voltak azért aranyos pillanatok is, látszik hogy rendes és nem kőszívű hanem érzelmesebb lány. Szeretném azt feltételezni hogy van több is benne és most még túl butus és az ő korában okés hogy ilyen az érdeklődési köre (18 éves). Bár én is csak 2 évvel vagyok idősebb de szerintem nem voltam ilyen. Az előfordulhat hogy sokat változik majd? Mert egyébként aranyos, nem rosszindulatú, igényes/ápolt, szépen is beszél. Nagyon tetszik az az igazság, csak olyan csalódás volt mikor pl arról beszélt hogy milyen hazai "celebért" rajong (inkább le se írom) vagy milyen ratyi műsorokat néz a TV-ben stb meg talán nem is érdekli más csak a divat( a cipőmet nagyon megdicsérte) meg a bulizás és mindezek megosztása facebookon és instagramon. Szerintetek? Amúgy vizsgáztatott rendesen ő is, a pasikhoz gondolom nagyon ért.
Így jár az ,aki plázap.ákkal ismerkedik. Meg is érdemled,ha ilyen nő kell,és az egyszerűbbeket meg észre sem veszed. Viseld csak el,ha ilyen műkörmös,póthajú p.csa kell.
Igen én is jártam így csak pasival..
Chaten finom úrinő/tündér élőben shíz szpíking ordenáré.
Ilyen volt. Nem hülye, de ezt a benyomást keltette a beszédstílusával.
30/f
Hát, ha ennyire kevés a közös pont, akkor nem érdemes hosszú távra tervezni vele. 18 évesen már majdnem felnőtt nőről beszélünk. Ha még ennyi idősen is a celebek, TV-műsorok meg a másik kibeszélése a fő téma, akkor az (számomra) felejtős.
24/F
Bizony. Egy tök normális, lánynak tűnt aki nem olyan mint a többi, és kereken megmondja amit akar, amit érez. Főnyereménynek tűnt, nagyon sok dologban egyeztünk, randin jól elvoltunk, nevetgéltünk, dumáltunk, hosszan csókolóztunk, aztán mindennapi üzengetés, várakozás hogy költözzön, de pár hét után megírta, hogy ráírt egy másik pasi akivel régebben ismerkedett, és nem miatta koptat le (hát peeersze hogy nem...), csak elgondolkozott azon hogy mit érez, és nem tudja hogy szerelmes tudna-e lenni belém, (hát 1 találkozás után én sem tudom...), és sajnálja hogy nem találkoztunk még egyszer mert akkor lehet más lett volna(tőle függött az egész), de ne találkozzunk(tehát annyira sajnálja, hogy ne talalálkoztunk, hogy ne találkozzunk ... "enyhe" önellentmondás).
Megkérdeztem, hogy a randi után miért nem mondta el rögtön, erre "jaaa akkor még nem tudtam"... aha.
Aztán összeraktam, hogy csak készenlétben tartott, ha nem jön egy jobbnak látszó "parti", akkor én is jó leszek (és még rajtam kívül valszeg pár pasit ugyan így), de jött az említett, menő karrierűnek látszó pasi, aki gyorsan felajánlotta hogy nála lakhat a helyi brutáldrága albérlet helyett, és összejöttek. Valószínűleg már akkor együtt voltak, amikor engem lekoptatott, mert kérdeztem hogy mikor költözik a lány, de azt mondogatta, hogy nem tudja, és napok múlva már FB-n arra a városra volt állítva a lakhelye ahol én lakom...
Szóval az őszinte, rendes, normális lánynak tűnőről kiderült, hogy össze-vissza beszél, kamuzik, sunnyog, és a látszólagos anyagi haszonra ugrott (pedig szinte tuti én nem kicsit jobban állok mint a pasija, csak hát pont a golddiggerek elkerülése végett nem nagyon reklámozom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!