Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csalódtatok már marha nagyot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csalódtatok már marha nagyot a kiszemeltetekben? Teszem azt kiderül hogy a csaj síkhülye?

Figyelt kérdés

Velem ez történt, akkora csalódás komolyan. Jó nem síkhülye mert nem az , nem ez a véleményem róla csak ideges vagyok emiatt. Mondjuk úgy, hogy más az értékrendje vagy érdeklődési köre. Szép külső, divatos nőies öltözködés sportos alak biztos akkor oda is figyel magára stb stb. Aztán az első pár beszélgetésnél kiderül hogy semmi másról nem lehet beszélgetni vele mint a többi ember és azok kibeszélése anyagi helyzete szokásai, bulizások, hova akar menni nyaralni stb. A viccet sem érti amihez már egy pici agyi szint is kellene nekem kellett elmagyarázni olyan gáz. Exekről is mesélt rendesen (nem kérdeztem) meg bőszen érdeklődött én kit ismerek mivel foglalkozok a szüleim mivel foglalkoznak (fiatalok vagyunk).

Viszont voltak azért aranyos pillanatok is, látszik hogy rendes és nem kőszívű hanem érzelmesebb lány. Szeretném azt feltételezni hogy van több is benne és most még túl butus és az ő korában okés hogy ilyen az érdeklődési köre (18 éves). Bár én is csak 2 évvel vagyok idősebb de szerintem nem voltam ilyen. Az előfordulhat hogy sokat változik majd? Mert egyébként aranyos, nem rosszindulatú, igényes/ápolt, szépen is beszél. Nagyon tetszik az az igazság, csak olyan csalódás volt mikor pl arról beszélt hogy milyen hazai "celebért" rajong (inkább le se írom) vagy milyen ratyi műsorokat néz a TV-ben stb meg talán nem is érdekli más csak a divat( a cipőmet nagyon megdicsérte) meg a bulizás és mindezek megosztása facebookon és instagramon. Szerintetek? Amúgy vizsgáztatott rendesen ő is, a pasikhoz gondolom nagyon ért.

2017. márc. 30. 19:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Olvastam itt 1-2 kommentet elvétve, hogy a férfi nem az eszéért szereti a barátnőjét, hanem mert kedves, odaadó, csinos, hűséges, magyarul egy tünemény. Szóval nem lehetetlen a komoly kapcsolat vele, de szerintem előbb utóbb meg fogod unni és igényelni fogod azt is, hogy egy szellemi szinten legyetek a barátnőddel.

Azt nem tudom, hogy változhat-e, ez igazából teljesen egyénfüggő. Talán melletted nyitottabbá válik komolyabb témák felé is. Vidd el színházba, múzeumba stb. Minél több dolgot tapasztal valaki a világból, annál nyitottabbá válik.

2017. márc. 30. 19:45
 12/14 anonim ***** válasza:
Hát én utólag vettem észre, amikor már nem tetszett, abszurd módon pont akkor kezdtünk el beszélgetni amikor már nem éreztem iránta semmit. Elég kis butácska, nem vészesen, de pl ha neten látok egy vicces képet amin angol szöveg van, átküldtem neki és nem értette, el kellett magyaráznom neki, tök kínosnak éreztem. Pedig amúgy angolt tanult mindig is, de azóta nem merek ilyen képet küldeni neki :D
2017. márc. 30. 20:08
 13/14 anonim ***** válasza:
Életem nagy szerelme volt, több évig hiába hajtottam rá, amikor mégis összejött, akkor pár hónap után dobtam.
2017. márc. 30. 21:28
 14/14 anonim ***** válasza:
90%

Érdekes itt minden sírós pasi azért rinyál, hogy a nőknek nem kell csak félig csinosnak lenniük úgyis kellenek majd mindenkinek, nem kell okosnak lenni. :D

Témához visszatérve, ha nem felel meg az ízlésednek az értelmi képessége akkor hagyd :) teljesen felesleges gy kapcsolatba kezdeni, hogy azután még jobban tornyosuljon a probléma és csúnya szakítás legyen belőle. :)

Kérdésedre válaszolva pedig igen sokszor előfordult már, hogy marha nagyot csalódtam, ez szinte mindenkivel előfordul, de aztán túl kell lépni rajta. Volt, aki neten nyomta az irtó rendes édes pasi dumát, majd mikor első randin kiderült, hogy nem egymást keressük akkor átment vadparasztba. Volt, aki szintén neten tök j társaságnak tűnt élőbe meg már megmukkani is alig tudott, szörnyű randi volt. Volt aki csak a szexre hajtott, volt aki művelten volt, de fájóan nagyon, jobban mint akivel most randizol :D

23/N

2017. márc. 30. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!