Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert kuldene egy csaj akivel egy hete beszelek hamis kepeket?
Kedves kérdező, nem csak férfiak élnek vissza csinos nők képeivel, hanem önbizalomhiányos(magukat rondának vélő), elhízott, öreg nők is, akik úgy vannak vele, hogy ha megvan az összhang akkor mi rossz történhet. Persze ezt férfiak ugyan így csinálják.
Nekem volt ugyan ilyen többször is, nagyjából 2 hete beszélgettünk mikor benyögte, hogy a képek a barátnőjéről készültek valójában és van még más is amit nem mondott el, hogy van gyereke is... Na most ilyenkor az ember nem tud mit mondani, ez nekem azért tipikusan több a kelleténél mert aki már itt összevissza hazudozik abban megbízni biztos, hogy nem fogok. Ilyenkor felmerül az emberben a kérdés, hogy na és akkor miben hazudott még az illető ugyebár.
Aztán volt olyan is, aki a saját képeivel társkeresőzött ugyan, csak azt elfelejtette megemlíteni, hogy a képek több mint 5 évesek, amikor még nagyon szép és vékony volt. Amikor találkoztunk egy tank fogadott, akit szó szerint nem ismertem meg, annyira más volt. Ezek után persze én voltam a bunkó...
Ezek régi storyk nagyon, ma már webcam minimum mielőtt találkozom valakivel, az is hanggal meg mindennel együtt. Vizsgáznia kell az illetőnek, hogy az tényleg ő :D
Amúgy nem ajánlom a társkeresőket, próbálkozz személyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!