Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehettem ekkora marha?
Az elmúlt 3 évben egy személy volt a motívációm, a szituációt hagyjuk, nevetséges az egész. És bár hosszú idő telt el, elértem a kitűzött célomat, világossá vált hogy nem lesz köztünk semmi. Bár még most sem tettem le róla, de nincs már olyan kitűzés előttem ami segítené ezt.
Most érzem a legjobban úgy, hogy céltalan az életem. Bár van tervem most a közeljövőre, de az inkább bolyongás az ismeretlenben, mintsem tudatos előremenetel. Mert nem tudom hova kellene.
Figyelj ez is egy szép dolog. Felvettek az egyetemre. Jó úton jársz ahhoz. Vannak más lányok is az egyetemen és a karrieredre sem lesz rossz hatással ez a dolog.
Ezt a csajt meg ignoráld az életedből egy időre. Facebook-ról törölni. Képeit törölni. Fél év és elfelejted. Ha jön valami új csaj/vonzalom a képbe akkor pedig még hamarabb.
Lsd. Az a lány aki anno motivált pár éve, most már totál nem érdekel. Szerintem ha ő akarna kezdeményezni akkor sem kéne. Egyáltalán nem is az esetem már. Sőt én is nevetségesnek tartom az egészet.
#15 Érettségi utáni nyáron ismerkedtünk meg egy programon. Azóta évente 1-2-szer találkoztunk mindig ugyanott, s bár hívtam azon kívül is párszor, mindig volt kifogás.
Nem hogy fél év alatt, egy élet alatt sem fogom elfelejteni. Bár akiknek volt pár barátnőjük, vagy netán hetente mással bújnak össze, meg tudom érteni hogy fél év alatt bárkit elfelednek.
Nem kell erőltetni az elfelejtést. Az nem segít. Az viszont tényleg segít, ha nem nézegetsz képeket róla. Nem látod a facebook postjait. Egy idő után mintha elmosódna az az arc az elmédben akármilyen gyönyörű is.
Emellett a másik dolog, amit tenned kell, hogy nyitott szemmel jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!