Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Tényleg minden nőnél lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg minden nőnél lehet jobbat találni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy szakítás után mindenki azt érzi, hogy soha nem talál jobbat az exénél, de én most tényleg ezt gondolom. Ahogy mondani szokták, nem az én ligámban volt, mégis három évig együtt voltunk. Csinos, szép, talpraesett, okos, és elég jó családi-anyagi háttérrel, szóval nem is a pénzre hajtott. Sokat vitáztunk ugyan, de ezen kívül minden működött, megvolt a szeretet, a kémia, és szerintem ez a legfontosabb. Van hasonló történetetek, amikor így éreztétek, mégis találtatok egy jobbat? Vagy van olyan, hogy valaki elszúrja élete nagy lehetőségét, és onnantól vagy megalkuszik vagy nem lesz senkije?
2021. jan. 17. 17:47
 1/10 anonim ***** válasza:
71%

Minden szakítás, ami hosszabb kapcsolat volt, illetve válás gyász folyamatot indít el.

Természetes amit érzel.

Ha végig mesz az 5 lépcsőfokon ami ilyenkor bekövetkezik, akkor találni fogsz "jobbat". :)

2021. jan. 17. 17:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha sokat vitáztatok akkor olyan nagy nem lehetett az összhang, együttértés maximum nagy lehetett a fizikai vonzalom.
2021. jan. 17. 17:56
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

"Sokat vitáztunk ugyan, de ezen kívül minden működött"

Csodás kapcsolat lehetett.

A jó szex nem elég.

2021. jan. 17. 18:05
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem szó szerint.

Ezt ne úgy képzeld el, hogy az előző barátnő összes jó tulajdonsága+meg jó tulajdonságok, hanem úgy, hogy a volt barátnő valamelyik rossz tulajdonsága helyett jön egy jó, valamelyik kevésbé fontos jó tulajdonsága helyett meg egy rosszabb.

2021. jan. 17. 18:05
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, hogy ezt mondom, de a férfiak kicsit sok mindent be tudnak gyömöszölni a "jól néz ki" mögé. Te is leírtad, hogy sokat vitáztatok. Egy jó kapcsolatban nem vitáznak sokat a felek. Neked csak azért tűnik ez elfogadhatónak, mert a csaj külsőleg nagyon tetszett.
2021. jan. 17. 18:33
 6/10 anonim ***** válasza:
40%
ilyet nem fogsz ki még egyszer. csinosat, okosat még oké, de jó anyagi helyzetű csajból nem sok van. ki is emelted ezt és ilyet csak a csóróbb pasik szoktak, tehát kicsi az esélye hogy megint egy ilyet fogj ki. szerintem az elsőt is csak azért sikerült, mert még túl fiatalok voltatok. egyetemista koromban nekem is csóró pasim gazdagabb lány létemre, de mikor már házasodni kellett volna,ő már kevés volt.
2021. jan. 17. 18:34
 7/10 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem igen. Azt vettem észre, hogy a szerelmes típusú férfiakra jellemző, hogy a barátnőjüket sokkal jobbnak látják, mint amilyen. Én is így voltam. Aztán, utólag leesett, hogy egyáltalán nem voltak olyan jók. És az is leesett, hogy kevés a színvonalas, tartalmas nő. Rengeteg van, aki szórakoztató, kicsit izgalmas, de olyan, akinek tartása van és ér valamit a szava, nagyon ritka. Ha nem ilyet találtál, akkor pótolható.
2021. jan. 17. 19:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Minden ember egyedi, más és más, így igen, lehet mindenkinél jobbat találni.
2021. jan. 17. 19:06
 9/10 anonim ***** válasza:

az a baj, te meg total odaig vagy erte es valoszinuleg nem latod realisan a helyzetet. valamiert csak vege lett ennek a dolognak, miert?! megvolt az oka, illetve a sok vita sem teljesen normalis.

amugy tuti akad nala jobb no, maximum nem all veled szoba.

2021. jan. 17. 19:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem jó kifejezés a jobb. Nem jobbat, hanem hozzád jobban illőt találsz majd remélhetőleg.
2021. jan. 22. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!