Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nehéz olyan nőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nehéz olyan nőket találni akik érdeklődnek a világ iránt, akik szeretnek politizálni is, akiket szinte minden érdekel és fűti őket a tudásvágy?

Figyelt kérdés

Hol vannak ezek a nők? Vannak egyáltalán?

F/29

2020. okt. 29. 20:31
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
96%
Persze, csak nem szeretnek incel pamacsokkal beszélgetni, akik csak a pinát látják bennük.
2020. okt. 29. 20:31
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Azért nehéz, mert sokat akar a szarka, azt a szintet meg nem igazán tudja megugrani, hogy igényei legyenek
2020. okt. 29. 20:33
 3/22 A kérdező kommentje:

Engem az se zavar ha külsőre nem olyan szép, de ha egy érdekes, okos, érdeklődő nők az nagyon fel tud izgatni.

Inkább legyen egy olyan nőm akivel élvezettel beszélgetek át egy teljes éjszakát, mint egy cicalány aki bár dögös, de unalmass.

2020. okt. 29. 20:35
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Eddig nem 17 éves pamacska kellett, aki feszes?

Vagy ma a ciklusodnak abban a részében vagy, mikor a "szerelem" felülírja a szexet?

2020. okt. 29. 20:38
 5/22 A kérdező kommentje:

Nagyon tetszenek a fiatal csajok négyes, ez tény. De inkább egy érdekes intelligens nőre vágyom a leginkább.

Amúgy megható hogy így megtanultátok a szavaimat :)

2020. okt. 29. 20:39
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Neked minden is kell egyszerre... Felmutatni mit tudsz?
2020. okt. 29. 20:39
 7/22 A kérdező kommentje:

Nem kell minden, írtam hogy külsőre nincs olyan nagy igényem. Az kevésbé fontos. A szellem a lényeg.

Mit? Ugyanezeket amiket elvárok.

2020. okt. 29. 20:48
 8/22 anonim ***** válasza:
81%
Ne haragudj, de az itteni agymenésedi alapján egy bohóc vagy. Se nem intelligens, se ne érdekes. És alkoholista is. Egy értelmes nő messziről elkerül.
2020. okt. 29. 20:55
 9/22 anonim ***** válasza:
80%

"Amúgy megható hogy így megtanultátok a szavaimat :)"

Szerintem inkább kegyetlen szomorú, hogy ennyi az életed, és nem is lesz több.

2020. okt. 29. 20:57
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Van, igen, én mondjuk. Csak ez van akit nem érdekel.

Előttem vki írta hogy felmutatni mit tudsz?? Ez nagyon gáz komment. Mert a beszélgetés egy alap dolog kell legyen szerintem, mert ez nem elvárás vagy fizettséget várunk érte.

2020. okt. 29. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!