Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan,vagy éppen mit tehetnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan,vagy éppen mit tehetnék hogy vissza szerezzem?

Figyelt kérdés
Most már 11 éve hogy nem vagyunk együtt az akkori barátnőmmel,fiatalok voltunk nagyon, én 14 és ő 12 volt mikor össze jöttünk,(most kérek elnézést ha találtok valami helyesírási hibát) szóval mint írtam fiatalok voltunk nagyon,Nagyon szerettem őt , kb majdnem 10 hónapot voltunk együtt,a lényeg hogy el hagytam őt egy másik lányért mert mikor éppen nem voltam ott mellette nagyon magányosnak éreztem magam és nagyon messze laktunk egymástól én Pesten ő pedig szolnok-on ,csak akkor találkozhattunk ha a szüleim rá értek el vinni engem a Lányhoz,ez nagyon ki készített engem bele bolondultam hiányába,nagyon bánt engem ez a dolog még ma is hogy el hagytam őt egy másik lány ért,azt hittem könnyebb lesz más mellett el felejtenem őt de nem,mivel hiányzott nagyon a volt barátnőm így szakítottam azzal a másik lánnyal mert ez így nem fair hogy eggyütt vagyok vele közben nem szeretem őt mert hiányzik a volt barátnőm és ő az kiért a szívem ver, mostanra már 23 éves az a lány mármint a leg első barátnőm ,és Angliában él az anyjával és a hugával,11 év nem volt elég hogy el felejtsem azt a lányt még mindig szeretem,bele halok hiányába meg őrülök már nem vagyok önmagam,nem tudom őt fel keresni mert facebook ról és instagram ról le tíltott,mégis hogy szerezhetném vissza őt? jó lehet hogy kicsit fura lenne így 11 év utánn felbukkani az életébe csak így a semmiből,de igazán szeretem őt ,bárcsak ne hagytam volna el akkor bárcsak ne lettem volna olyan hülye és nem csak a saját érzésemmel foglakoztam volna,tudom hülyeség lenne 11 év után, de már felnőttem már más vagyok mint akkor miért ne lehetne egy újjab esélyem tőle? komolyan még mindig szeretem őt ,mindent meg tennék érte.ha kaphatnék egy második lehetőséget azt tuti nem szúrnám el ,voltak barátnőim ez alatt a 11 év alatt,és mindnek azért lett vége mert nem tudtam el engedni az első barátnőmet,mert nem éreztem azt velük amit akkor éreztem a leg első vel.bárcsak nekem is járhatna egy második esély mint másnak.

2021. jan. 11. 22:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Csinálsz egy kamu Fb profilt és onnan ráírsz. Nem olyan bonyolult, legalábbis ez a része.:)
2021. jan. 12. 01:12
 2/11 Angel3000 ***** válasza:
Szia! Tûl sok idô eltelt! Ki tudja, mi van vele. Lehet, hogy màr férjhez ment, - arra nem gondoltàl?
2021. jan. 12. 15:47
 3/11 A kérdező kommentje:
nem ment férjhez,azért egykét dolgot tudok róla mert a szüleim és a lány anyja még tartják a kapcsolatot,igazából mielőtt össze jöttem volna a lánnyal az előtt 1 hónappal ismerte meg az apám az anyját ,ugyhogy íjen téren tudok informálodni,igaz meg kérhetem az apámat hogy beszéljen a lány anyjával hogy beszéljen a lányával vagy valami,de félek ha el mondom a szüleim nek hogy még mindig szeretem a lányt meg próbálnak le beszélni róla és sehogy nem támogatnának.
2021. jan. 12. 16:54
 4/11 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ő se felejtett el téged, lehet hogy már rég túl van rajtad...Semmi se biztos. Egy próbát megér, már csak azért is, hogy ne agyalj tovább azon, mi lett volna ha.
2021. jan. 12. 16:56
 5/11 A kérdező kommentje:
Ez eddig ok csak hogyan szerezzem vissza ,le tíltott insta ról meg Facebook ról is , és hát Angliában él az anyjával és a hugával, ez igy nehéz de át úsznék érte minden tengert és meg masznék minden hegyet, csak a hogyan ami meg akadalyoz mert nem tudom hogyan csinaljam hogy ha nem is 100% de legalabb 70% esélyem legyen a sikerhez.
2021. jan. 12. 18:19
 6/11 anonim ***** válasza:

Már kezdem azt hinni, hogy troll vagy.:DDD

Figyelj, privátban írd meg, mi a neve? Olyan béna a Fb keresője, de hátha megtalálom neked. Esküszöm elküldöm az üzenetedet neki, ha te már nem vagy képes egy kamu Fb profilról őt megkeresni!:))) Az engedélykérések közt fog landolni, ha nem igazol vissza ismerősként, azt meg vagy megtalálja vagy nem, de a remény hal meg utoljára. Gondolom repülsz is hozzá Angliába, ha örülni fog neked.:DDD

2021. jan. 12. 18:42
 7/11 A kérdező kommentje:
Ne haragudj de ezt nekem kell meg oldani, köszi ha tenyleg segítenél,de nem ebben kértem segítséget, inkább úgymond tippeket kértem hogy hogyan valósíthatnám meg ezt az egészet, a kamu fb szerintem csak jobban rontana a helyzeten.
2021. jan. 13. 17:34
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy rontana. Azért mert 10 évvel ezelőtt letiltott, lehet most egészen megörülne, hogy hall felőled.

A másik verzió, hogy üzensz, a szüleiden keresztül vagy valaki máson keresztül, én is szívesen megüzenem neki, bár valóban fura lenne ebbe bevonni egy vadidegent.

Egyébként létezik még a levélposta is, ha kiderítenéd a lakcímét, akkor azt is küldhetnél neki.

Ó, hogy én hogy szerettem régen levelet kapni a postaládába!:) Még ma is megdobban a szívem a borítéktól, pedig csak az ELMÜ ír vagy a TIGÁZ.:)))

2021. jan. 13. 17:49
 9/11 A kérdező kommentje:
:D hát ha az elmű küld nekem is meg dobban a szívem meg áll mikor meg látom a számlat :D
2021. jan. 13. 18:45
 10/11 anonim ***** válasza:
:DDD
2021. jan. 13. 18:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!