Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok továbblépni?
Én 22f, ő 20l.
A kapcsolatunk szerintem nagyon jó volt. Az első 1-2 hónapban voltak kisebb vitáink, de ezeket később megbeszéltük, tisztáztuk, onnantól nem is vesztünk össze semmin.
Kicsit több, mint egy éve lehettünk együtt, amikor azt mondta, hogy bár szeret, de beszélt az anyjával a kapcsolatunkról, és rájött, hogy nem vagyunk egymáshoz valóak. Nem mondta el, hogy mivel indokolja, mert "nem akar megbántani", de szakítani szeretne.
Eltelt 3 nap, majd elkezdett keresni, átjött hozzám, ugyanúgy folytatódott minden, mintha nem is szakított volna velem (közös programok, jövő tervezése, beszélgetések, csók, szex, stb.). Rá egy hónap múlva, korán felkeltünk, mert nekem délelőtt volt egy órám, utána dolgoztam, majd este (16-20 óra között) zh-t írtam, így kicsit későn értem haza. Nem volt otthon, felhívtam, hogy tudjam, hogy merre van, menjek-e érte, vagy ma a szüleinél alszik-e. Erre telefonban megint szakít velem, hogy ma volt az anyjánál, és megint "beszélgettek kettőnkről, nem illünk össze, szakítani akar", de még hozzá tette, hogy már egy hónapja nem szeret, csak nem tudta, hogy hogyan szakítson.
De ennek már négy hónapja. Annak ellenére, hogy két alkalommal is a kapcsolatunkat az anyjával beszélte meg, majd nekem a szakításkor nem mondott semmi indokot sem, mert "nem akar megbántani", még mindig hiányzik, és szinte napról napra egyre jobban.
Miért hiányzik, ha annyira megbántott, hogy többet látni sem akarom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!