Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek keresni fog még?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek keresni fog még?

Figyelt kérdés
Az egész kapcsolatunk már tíz hónapja a szakításból állt. Akárhányszor összevesztünk ő keresett, lejárt hozzàm, üzenetekkel bombázta a családomat hogy beszéljenek rá a békülésre. De én makacs fajta vagyok, ezért csak hetek múltán békültem ki vele, míg teljesen eloszlott a mérgem az irányába. Úgy érzem egy ideje hogy a szerelme alább hagyott, és a helyébe már csak szeret. Viszont tegnap szakítottunk. Én túl büszke természetű vagyok ahhoz hogy keressem, de félek hogy ő már nem fog. Szerintetek? 18l

2021. jan. 10. 08:13
 1/9 Noren1989 ***** válasza:
93%
Szerintem tini pàrkapcsolatok, de még fog keresni.
2021. jan. 10. 08:20
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ha ez ennyi ideje húzódik belefáradt . De ha még éppen keresne is nagyon véges ez a játék. Meg kellene tanulni,hogy 1 1 vita alkalmával nem szakítani kellene ,hanem leülni és megbeszélni az adott problémát.Kinek jó ha mindig átélitek a szakítást utána ugyan úgy folytatjátok mintha mi se történt volna?Ez felejtős ebben a formában. Ne csodálkozz ha nem keres .Ez lenne a normális.
2021. jan. 10. 08:24
 3/9 anonim ***** válasza:
69%
Miért gondolod, hogy nem? Szerintem valami disznóságot csináltál most.
2021. jan. 10. 08:28
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezen a habituson dolgozz, mert nincs ember aki ezt a makacs sértett passzív stílust el fogja viselni.
2021. jan. 10. 09:08
 5/9 anonim ***** válasza:
77%

Döntsd el, hogy túl büszke vagy, vagy szereted.

Ha túl büszke vagy, nem szereted.

A másik, hogy min tudtok àllandóan összeveszni, és miért dobàlóztok a szakítással folyton.

Egyetlen egy esetben értem meg, ha nem keresed, és az nem a büszkeség. Hanem, ha ő bántott meg nagyon. Akkor nem neked kell előbb keresni.

2021. jan. 10. 09:46
 6/9 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem buta vagy. Játszmázol és megjátszod a büszke nőt.
2021. jan. 10. 09:48
 7/9 A kérdező kommentje:
Utolsó: A Butaság nem a büszke szinonímája. A kettő merően eltérô egymástól. De köszönöm hogy ennyiből le tudtad szűrni hogy “buta” vagyok, és játszom magam. Ha így lenne, tudomásul sem venném az egész helyzetet és világtalanul bambulnék ki az ablakon arra várva hogy írjon. Elsőnek beszélgess velem, utána szűrd le az indoktalan szó dobálásaidat/sértegetéseidet. Ha már a személyeskedésnél tartunk, meked van barátnőd?
2021. jan. 10. 15:37
 8/9 anonim ***** válasza:
63%

De Kérdező, mit vársz? Az ilyen makacs, haragtartó királylány stílus valóban kiöli mindenkiből a szeretetet. Neki ez baromi rosszul esett, hogy megbeszélés helyett hetekig hátat fordítottál. Ez gyerekes, egy érett felnőtt megbeszéli és dolgozik rajta.

Minek keressen, ha ilyen vagy? Ő is csak egy ideig tűr. Eljátszhatod ezt a műsort még egy tucat paliddal, ugyanitt fogsz kilyukadni. Fogadd meg kérlek, hogy ez nem így működik a felnőtt létben és dolgozz magadon.

2021. jan. 10. 15:42
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha folyton összevesztek, nem értetek egyet semmiben, akkor miért akarod, hogy keressen? Próbálj megváltozni, ill. olyan fiúval folytassál kapcsolatot, akivel illetek egymáshoz, és nincs vita.
2021. jan. 11. 11:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!