Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A párom depressziós, ürességet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom depressziós, ürességet érez irántam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Láttam itt egy ehhez hasonló kérdést még régebben, de annak nem tudom mi lett a vége. Segíteni szeretnék neki, most lennénk egy évesek. Minden jól ment addig (szerintem) amíg el nem veszítette a munkáját, megkezdődött a válása és az azokkal kapcsolatos stressz. Új életet kellett kezdenie, elkezdett építkezni, és hirtelen minden megváltozott, főleg a korlátozás után. Egésznap a tvt bámulta, nem nagyon hozta lázba semmi, szinte ki sem tudtam rángatni 1-2hónapig. Ő nem ilyen...

Kibukott belőle, hogy szakítani szeretne, mert rajött, hogy nem érez irántam semmit, amiről kiderült, hogy valójában üresség érzése van. Kimegy külföldre dolgozni, azt mondta, hogy miután össze tudta magát szedni, jöhetnek az érzelmek. A kettőnk helyzete már valóban kilátástalan lenne? Vagy hagyjam ,,magára”, és mondjuk egy idő után vegyem fel vele a kapcsolatot újra?

2021. jan. 8. 09:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
94%
Ez nem depresszió, csak eddig rózsaszín ködben élt és valszeg rájött hogy ember vagy és vannak hibáid
2021. jan. 8. 11:09
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként én is ezt érzem. A munkámnak annyi, a pénzem lassan felélem, a párkapcsolatomban magányosnak érzem magam. Igen, hogy lenulláztam magam, akkor éreztem azt, hogy mindent le kell nullázni. A kapcsolatomat is. A lakáson eladtam, kifizettem adóságaim a maradékot feltettem tőzsdére. Magam is kivándorláson gondolkodom, Angliában kint él a nővérem. De, nem oda. Ismeretlen helyre. Nem látom a jövőt, nem is érdekel, amit látok az nem vonz. Egyszerűen nem érdekel semmi, csak várom hogy teljen az idő. Kell valami környezetváltozás, hogy érezzem újra élek, akarok valamit, bármit. Nem kis változás kell. Nagy. Reset. Nullára le. Ingerek kellenek. Kapaszkodni. Küzdeni.
2021. jan. 8. 11:32
 13/13 anonim ***** válasza:
Ez konkretan kieges. Nincsenek celjai, elvesztette az motivaciojat, talan azt se tudja mar, hogy mirol is szol az elete, hol van, merre tart. Jelenleg sehova. A nihilizmus urra lett rajta. Parkapcsolatra alkalmatlan. Nem veled van a baj. Megprobal egy hatalmas valtozast eloidezni, hogy visszatalaljon onmagahoz, megtalalja a helyet az eletben. El kell engedni. Varni se nagyon erdemes ra. Ha ugy alakul, hogy ujra jeletkezik a reset utan es te is epp szabad vagy, akkor meg lehet belole valami. De az ilyen valtozasok sokat formalnak az emberen, szinte biztos, hogy soha nem lesz mar az az ember, mint amit te megismertel.
2021. jan. 8. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!