Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom depressziós, ürességet érez irántam. Mit tegyek?
Láttam itt egy ehhez hasonló kérdést még régebben, de annak nem tudom mi lett a vége. Segíteni szeretnék neki, most lennénk egy évesek. Minden jól ment addig (szerintem) amíg el nem veszítette a munkáját, megkezdődött a válása és az azokkal kapcsolatos stressz. Új életet kellett kezdenie, elkezdett építkezni, és hirtelen minden megváltozott, főleg a korlátozás után. Egésznap a tvt bámulta, nem nagyon hozta lázba semmi, szinte ki sem tudtam rángatni 1-2hónapig. Ő nem ilyen...
Kibukott belőle, hogy szakítani szeretne, mert rajött, hogy nem érez irántam semmit, amiről kiderült, hogy valójában üresség érzése van. Kimegy külföldre dolgozni, azt mondta, hogy miután össze tudta magát szedni, jöhetnek az érzelmek. A kettőnk helyzete már valóban kilátástalan lenne? Vagy hagyjam ,,magára”, és mondjuk egy idő után vegyem fel vele a kapcsolatot újra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!