Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Meddig lesz ez ilyen rossz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig lesz ez ilyen rossz?

Figyelt kérdés
2 hete szakított velem a barátnőm, az első pár nap pokoli volt, utána viszont azt éreztem, hogy egyre jobban vagyok, erősödöm lelkileg. Most két hét után viszont jött egy újabb mélypont, talán rosszabb, mint az első napok. Ez mitől van, mikor kezdtem úgy érezni, hogy már jobb? Meddig tart még ez a szenvedős, depressziós állapot?
2021. jan. 7. 10:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez normális, rám is időszakosan tör rám 1-1 sírógörcs, pedig már "jobban" vagyok.

(nekem 1 hónap telt eddig el)

Nem tudom, mennyi van még hátra.

2021. jan. 7. 11:17
 2/5 anonim ***** válasza:

Férfiaknál szakítás után nincs nagy gyász, 2-3 hét után jön elő. Nőknél azonnal, majd folyamatosan javul.

2-3 hónap múlva már nem leszel depis.

2021. jan. 7. 11:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a 3. hónap már jobb lesz és utána már csak nagyon kicsit fog érinteni ez a dolog. Eszedbe juthat még 1-2 évig de a gyomorgörcsös, sírós, életképtelen és kedvetlen része szerintem 1 hónap. A 2. olyan, hogy már foglalkozol magaddal de még sz*rul érint. Egyre jobb lesz csak beszéld ki magadból.

Nekünk nőknek azért "könnyebb" mert addig beszélünk róla újra és újra míg már nem is érdekel. Kitartást!

2021. jan. 7. 11:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 3 hónap után is ilyen.

És nő vagyok, rám pl. nem érvényes hogy azonnal voltam mélyen, nem, szakítás után felszabadultam, megkönnyebbültem, szinte repültem. Kb. 3-4 hétig ezt éreztem, azután kezdődtek a hullámok. Most, kicsit több, mint 3 hónap után megint mélyponton vagyok, nagyon hiányzik. Nem tudom meddig tart. Gondolom ez sok tényezőtől függ.

Én pl. nem tudtam kibeszélni. Kettőnk közül mindenki a párom szerette jobban. Anyám egyenesen azt tanácsolta, hogy könyörögjem vissza magam. Nagymamám szerint meg elűztem. (Nem értem, pedig látta hányszor megbántott!)

Bocsi, kicsit elkanyarodtam.

Reméljük már nincs sok hátra! Elvileg csak akarni kell plusz az idő...

2021. jan. 7. 12:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Férfi létemre, nekem majdnem két évembe kerult, amíg felálltam a padlóról.Igaz, hogy olyan hagyott el,akit az életemben a legjobban szerettem, nagyon csúnya módon tette és lényegében életem és álmaim akkor és ott dőltek össze végleg.Abban a percben, amikor vállvonogatva elment, és ott maradtam a síri csendben abban a lakásban, amit ketten rendeztunk be, igazi, szép fészekké...

Pedig nem az első kapcsolatom volt, és én is már középkorú vagyok. De így senkit nem szerettem, szinte belebolondultam a bánatba. Helyrejöttem, de lelkileg sosem leszek ott, ahol voltam.

Nem igaz, hogy férfiak kevésbé vészelik át.

2021. jan. 7. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!