Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz kapcsolatból kilépés után meddig kisértett az exetek?
5 hónap, tiltottam mindenhonnan. Másik telefonszámról próbálkozott és az a baj, hogy nekem is fel kell vennem a telefont a munka miatt, de ha ő hívott, akkor kinyomtam és tiltottam azt a számát is. A szüleimnek kívül senki se tudja hol élek, mostohaapámba meg nem mert beleállni, amikor odament hozzájuk, hogy megkérdezze hol élek. A munkahelyemen eléggé komoly beléptetőrendszer van, a portán túl nem jutott, az első próbálkozás után megjegyezték, a másodiknál már alig lépett be és kirúgták.
Néha-néha vannak fellángolásai, de mindig az egyik letiltott számáról hív, amit automatikusan blokkol a telefonom.
Első szakítás után hónapokig szivtuk egymás vérét, de akkor kölcsönös volt..
Összejöttünk újra.
Szakítottam, mert rájöttem, hogy ismerkedik.
Ezekután nem kerestem.
Össze is jött azon nyomban a másik illetővel.
Egy ideig azt játszotta, hogy letiltott, feloldott, írt, kitörölte az üzenetet, majd egy hét után megint írt, érdeklődött, stb. Ismét letiltott, megint feloldott.
Elegem lett, pontot tettem a végére, én letiltottam mindenhol. Azóta nem keres, csak telefonon tudna elérni.
Pár hét kellett ahhoz, hogy ezt meglépjem, azóta könnyebb.
Szerintem fel fog még bukkanni, amint meglesz az első veszekedés élete új párjával....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!