Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kilépés egy hosszú kapcsolatból?
Én majdnem 6 év után szakítottam, szerencsére nem voltunk házasok és nem is vagyok házasságpárti.
Közös saját lakásunk volt.
Ezek a szakítások tökmindegy hány év után, ezek mindennaposak. Semmi új nincs benne. Kismillióan túllépnek ezen. Senki nem halt meg, nincs veszve semmi, az ember lehet még boldog.
Ha őt szánta volna melléd azaz ostoba sors akkor minden csodálatos lenne köztetek.
Én hazaköltöztem a szüleimhez, ő maradt a lakásban mert neki nem volt hova mennie, aztán felvett kölcsönt és engem kifizetett.
A szakításra , szétköltözésre rá, 4 hónapra ismertem meg egy férfit, jelenleg 14 hónapja tart, még nem költöztünk össze, de ezzel még fogok is várni.
30/n
Én is 7 év után szakítottam, 10 hónap múlva született meg az első gyermekünk a 'felbukkant' személlyel.
Egy dolgot bánok a szakítással kapcsolatban, hogy nem sok-sok évvel korábban tettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!