Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Provokál az exem új nője. Miért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Provokál az exem új nője. Miért?

Figyelt kérdés

Szakítottam az exemmel, mert kiderült, hogy nőzik. (31F)

Összejött azonnal az új nővel/lánnyal (21/L)

A lány rögtön közös képeket posztolt, meg az exem is, amit nevetségesnek tartok.

Letiltottam mindkettőt.

Mire 21/L csak megtalál, hogy milyen érzés pasi nélkül?

Én ezt nem tudom hova tenni, számomra ez egy kirakatkapcsolat, ahol 21/L-nek hízik a mája, hogy megnyerte tőlem 31/F-et. Jól érzem, hogy neki ennyiről szól az egész?

Én ezt nem értem, eleve nem kezdtem volna olyan emberrel, aki hazudik nekem a családi állapotáról, majd még fel is vág vele, hogy de jó neki, nekem meg milyen sz*r lehet, hogy egyedül maradtam?

Miért nem örül a sikerének magában?

Mit érez az ilyen ember?

2020. dec. 27. 20:33
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Pff undorító egy picsa lehet.. Amúgy azért csinálja, mert fiatal még, ennyi esze van csak, más nem jut eszembe arra, hogy miért..
2020. dec. 27. 20:36
 2/10 anonim ***** válasza:
98%
Én a te helyzetedben azt írtam volna, hogy köszönöm, hogy megmutattad mire nincs már szükségem. 26N
2020. dec. 27. 20:40
 3/10 anonim ***** válasza:
98%

Az ilyennek az a legrosszabb ha semmit nem reagálsz.

21 évesen meg még sokmindent benyal az ember(tisztelet a kivételnek),szóval nem meglepő hogy az érveid benne fel sem merülnek.

Erőltesd meg magad és ne foglalkozz vele/velük.

Ha vannak közös ismerőseitek is csak legyél tök közömbös, semmi negatívumot ne mondj rájuk.

4/10 anonim ***** válasza:
98%
Sajnos azért csinálják, mert reagálsz rá, ha más nem akkor nonverbális jelekkel. És mivel primitívek ezért ezt élvezik. Mint az iskolában amikor valakit elkezdenek cseszegetni. Semmi okuk nincs rá, de "vicces" meg ez okoz nekik élvezetet.
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus kis ribipalánta.

Mindegy, hány éves, sajnos 40 felett is akad ilyen bőven.

Ő hozzád képest tudja magát meghatározni. Azért kell neki mindig foglalt pasi, mert ott a másik nő, ő lesz élete origója. Hozzád képest érzi magát fiatalnak, szépnek, értékesnek. Azt hiszi, hogy többet ér, mint te, mert elhagyott érte a pasi.

Az ilyennel percig ne foglalkozz. Beteg. Tiltsd le mindenhol, vagy csak csuklóból alázd le. Mondjuk kérdezz rá, hogy van egy fél pizzád, ha mindenből kéri a maradékodat. Nem sajnálod a rászorulóktól.

Aztán tiltás mindenhol.

Eszedbe se jusson ezekkel foglalkozni.

2020. dec. 27. 20:43
 6/10 A kérdező kommentje:

Nem reagáltam igazából, bár szívem szerint megkerdeztem volna, miért örül ennyire a mások által levetett cuccnak. Az ilyen nőknél előttem van a kép, hogy az első veszekedésnél megy majd a szöveg, hogy menj vissza a barátnődhöz ha nem tetszik valami. :D

Csak tényleg nem tudom mire veri a mellét, ismeretlenül még sajnáltam is a lányt, mert rengeteg olyan dolog van, amit az exem tuti nem mondott el neki (tartozások, függőség stb.), de igazából mostmár kicsit sem sajnálom. Egye meg akkor, amit főz magának, de fog ő még sírni, ha lehull a lepel.

2020. dec. 27. 20:49
 7/10 anonim ***** válasza:
92%

Akkor csak írd meg, hogy te már hónapok óta agyalsz a szakításon, mert a pasi tele van tartozással, unod a függőségeit, és igazából örülsz, hogy ezt a terhet levette a válladról. Sok boldogságot kívánsz, nincs benned rossz érzés.

Aztán ossza be.

2020. dec. 27. 20:54
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Öööö...mi a ráknak nézegeted őket, és miért nem tiltod le a csajt, meg a volt kanit?
2020. dec. 27. 21:13
 9/10 A kérdező kommentje:
Említettem, hogy le van már tiltva mind2, a csaj smsben talált meg. :D
2020. dec. 27. 21:23
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

A csaj már kutakodik a telefonjában :D

Idilli!

Megírnám neki, hogy örülök, hogy azt a szánalomtengert másnak kell már elviselnie és hogy minden jót!

2020. dec. 29. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!