Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Provokál az exem új nője. Miért?
Szakítottam az exemmel, mert kiderült, hogy nőzik. (31F)
Összejött azonnal az új nővel/lánnyal (21/L)
A lány rögtön közös képeket posztolt, meg az exem is, amit nevetségesnek tartok.
Letiltottam mindkettőt.
Mire 21/L csak megtalál, hogy milyen érzés pasi nélkül?
Én ezt nem tudom hova tenni, számomra ez egy kirakatkapcsolat, ahol 21/L-nek hízik a mája, hogy megnyerte tőlem 31/F-et. Jól érzem, hogy neki ennyiről szól az egész?
Én ezt nem értem, eleve nem kezdtem volna olyan emberrel, aki hazudik nekem a családi állapotáról, majd még fel is vág vele, hogy de jó neki, nekem meg milyen sz*r lehet, hogy egyedül maradtam?
Miért nem örül a sikerének magában?
Mit érez az ilyen ember?
Az ilyennek az a legrosszabb ha semmit nem reagálsz.
21 évesen meg még sokmindent benyal az ember(tisztelet a kivételnek),szóval nem meglepő hogy az érveid benne fel sem merülnek.
Erőltesd meg magad és ne foglalkozz vele/velük.
Ha vannak közös ismerőseitek is csak legyél tök közömbös, semmi negatívumot ne mondj rájuk.
Tipikus kis ribipalánta.
Mindegy, hány éves, sajnos 40 felett is akad ilyen bőven.
Ő hozzád képest tudja magát meghatározni. Azért kell neki mindig foglalt pasi, mert ott a másik nő, ő lesz élete origója. Hozzád képest érzi magát fiatalnak, szépnek, értékesnek. Azt hiszi, hogy többet ér, mint te, mert elhagyott érte a pasi.
Az ilyennel percig ne foglalkozz. Beteg. Tiltsd le mindenhol, vagy csak csuklóból alázd le. Mondjuk kérdezz rá, hogy van egy fél pizzád, ha mindenből kéri a maradékodat. Nem sajnálod a rászorulóktól.
Aztán tiltás mindenhol.
Eszedbe se jusson ezekkel foglalkozni.
Nem reagáltam igazából, bár szívem szerint megkerdeztem volna, miért örül ennyire a mások által levetett cuccnak. Az ilyen nőknél előttem van a kép, hogy az első veszekedésnél megy majd a szöveg, hogy menj vissza a barátnődhöz ha nem tetszik valami. :D
Csak tényleg nem tudom mire veri a mellét, ismeretlenül még sajnáltam is a lányt, mert rengeteg olyan dolog van, amit az exem tuti nem mondott el neki (tartozások, függőség stb.), de igazából mostmár kicsit sem sajnálom. Egye meg akkor, amit főz magának, de fog ő még sírni, ha lehull a lepel.
Akkor csak írd meg, hogy te már hónapok óta agyalsz a szakításon, mert a pasi tele van tartozással, unod a függőségeit, és igazából örülsz, hogy ezt a terhet levette a válladról. Sok boldogságot kívánsz, nincs benned rossz érzés.
Aztán ossza be.
A csaj már kutakodik a telefonjában :D
Idilli!
Megírnám neki, hogy örülök, hogy azt a szánalomtengert másnak kell már elviselnie és hogy minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!