Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exe provokalt a parom megis elmegy hozza, mi a teendo?
Fel eve vagyok egyutt a parommal, mar egyutt elunk. O 27 eves, en 22.
Van egy exbaratnoje akivel eleg fura kapcsolatot apol, nem tudok rola sokat de egyszer a csaj meghivas nelkul idejott es 2 oran at a kanapenkon ult, latszik hogy valami osszekoti oket es ez nekem faj.. Olyan kozvetlenek egymassal vagy nem is tudom. Fura.
A lany probalt provokalni, olyan mondatok hagytak el a szajat hogy; 'en mar kiismerem magam itt' vagy 'hogy megnott a viragod amit tolem kaptal mikor egyutt voltunk' .. Penteken lesz szuletesnapi bulija ahova a paromat meghivta de engem nem es van egy olyan erzesem hogy a parom elmegy. 2 napja nem allok vele szoba, nem birok egy szobaba maradni vele..Ugy erzem hatba szur, nem all mellem. :( Van igy ertelme a kapcsolatunknak?
Nem sok...
Egyértelmű, hogy az ex be akar kavarni, és elég gáz, ha a párod nem állítja le, sőt még bátorítja is.
"'hogy megnott a viragod amit tolem kaptal mikor egyutt voltunk'"
Ez mondjuk durva provokáció. Akár azt is jelentheti, hogy berakhatja a seggébe.
Az még nem jutott az eszedbe, hogy a hiszti és kombinálgatás helyett kinyisd a szád?
Igazi szarkavaró nőszemély lehet........
valószínűleg érzi, hogy dominánsabb személyiség nálad és pont ezért provokált személyesen, mert pontosan tudta, hogy ebben Ő a nyerő.
A helyedben nem venném fel vele a kesztyűt, sokkal inkább a partneredre koncentrálnék. Bármennyire is fura amit mondok, de nem kell hogy eltiltsad attól, hogy elmenjen arra a bulira....főleg ha meg akarod Őt tartani. magabiztosnak kell tűnnöd egyébként el fogod Őt veszíteni!!! Üljél le beszélni a barátoddal, és mond el neki, hogy bízol benne és szeretnéd hogy jól érezze magát azon a bulin. Viszont azt is közölném vele, hogy többet nem akarod látni a közös lakásotokban az Exét és nem szeretnél vele többet találkozni!!!
Nem kell válaszút elé állítanod a srácot, mert ezzel az Exnek kedvezel...pont az volt a célja, hogy a srácot kimozdítsa az egyensúlyból.....hogy lásson titeket együtt és ezzel elbizonytalanítsa.
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!