Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek, hogy viszaszerezhe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy viszaszerezhessem az exemet?

Figyelt kérdés

2018-ban kijött rajtam egy skizoaffektív zavar nevű betegség. Ez vetett véget 7,5 éves akkor már ellaposodó félben lévő párkapcsolatomnak. Mivel tinédzser korom óta vele voltam neki indultam a világnak ahonnan nagyon rossz tapasztalatokkal értem vissza. Már többször az exem lakásában kötöttem ki (szex nincs köztünk) és nagyon szeretném, hogy újra belém szeressen.

Most depressziós vagyok, nincsenek barátaim és azt várom, hogy végre januárba elkezdődjön a terápiám.

Úgy érzem nekem egy ilyen férfira van szükségem aki nyugodt természetű és mindig lehet rá számítani.

2020. dec. 10. 15:39
 1/4 anonim ***** válasza:

"akkor már ellaposodó félben lévő párkapcsolatomnak."

Gondolom, a kibontakozó betegséged kapcsán és okán nem voltak

zökkenőmentesek az utóbbi évek.

A kezelések, gyógyszerek bizonyára segíteni fognak.

Ha a beteg együttműködő, akkor normális életvitelre minden

esélye megvan.

Ez a szerelem már nemigen fog feléledni. Ami ellaposodott,

az már nem emelkedik. Barátnak megmaradhat, de szerintem

több már nem lesz ebből.

Szüleid, testvéreid, rokonok sincsenek?

2020. dec. 10. 15:46
 2/4 A kérdező kommentje:
De én nagyon vágyom rá kb mindent megtennék érte
2020. dec. 10. 15:48
 3/4 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem mielőtt vissza akarnád szerezni, magadat kéne rendbe rakni. A kezelés, pszichológus biztos jót fog tenni.

Ha már jobban vagy, és elkezdesz változtatni, kinyilni, ismerkedni stb talán van esély.

De akkor sem gondolom, hogy az exhez kéne vissza menni.

Viszont ehez szerintem ténylegesen először magadat kéne rendbe tenni.

Sajnos én sem tudnék egy ilyen emberrel együtt lenni.

Aki depressziós stb

Mégis mibe szeressek bele?

Egy életvidám boldog párkapcsolatot akar mindenki és nem olyat ahol a másik szomorú és depressziós arckifejezését nézi, és pátyolgatja a lelkét nap mint nap és orvost játszik.

Sajnálatból meg pláne nem akarnék senkivel lenni.

Szerintem először magadat szedd oszze.

2020. dec. 10. 15:54
 4/4 anonim ***** válasza:

Azt gondolom az exed szerethet mint embert.. Az etoltott évek után és mert valaha szeretett, nyílván meghallgat és támogat de nem gondolom, hogy ebből több lenne.

Szerintem inkább sajnál téged...

2020. dec. 10. 15:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!