Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ebben az esetben láthatja az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben láthatja az apa a gyereket?

Figyelt kérdés

Nemsoká megszületik a gyerekem de már nem vagyunk együtt. Az én nevemen lesz a kicsi.

Az apja rászokott a kábitószerre mikor én már terhes voltam és bántalmazott, fenyegetett. Erről bizonyítékom nincs de ez végett hagytam el.

2020. dec. 6. 19:43
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
39%
Te akartál egy ilyentől gyereket, most erre mit mondjunk? Amúgy azt tudod, hogy halt már meg ilyesmi miatt nő? Gyereket akart, már nem volt fiatal, egy értelmiségi, felsőfokú végzettségű nő. Keresett magának egy "donort", akivel amúgy nem illettek össze, egy tanulatlan férfit, akit aztán úgy alázott, ahogy tudott, hiszen nyilván soha nem tudott rá igazán felnézni mint férfire. Amikor a baba megszületett, a férfit az anyjával likvidálták az életükből. Hiába ment volna megnézni a saját gyerekét, rá ott már nem volt szükség, kitört egy nagy veszekedés, előbb a gyereke anyját végezte ki a lépcsőn, aztán az anyósát úgy, hogy közben a baba ott volt a szomszéd szobában. Ezután elmenekült és felhívta a rendőrséget, hogy menjenek el a kicsiért és elmondta, mi történt. Utána úgy tudom, rendőrkézre adta magát. Iszonyatos történet, de ha belegondolok, hogy egyszer valaki el akarna tiltani a gyerekemtől, nem tudnám garantálni, hogy belőlem nem jönne ki ugyanez.:( Nem lehet büntetlenül spermabanknak használni egy emberi lényt.
2020. dec. 10. 00:27
 22/28 anonim ***** válasza:

A gyerekednek joga van az apjához, és ezt a jogot a törvény az akaratod ellenére is érvényesíti, ugyanis ez a gyerek nem a te birtoktárgyad, hanem egy a születésétől fogva önálló jogokkal bíró ember.

A bíróság géntesztet is elrendelhet, ami egyértelműen megállapítja, hogy x az apja-e.

Ahhoz, hogy eltiltsák az apát a gyerekétől, külön jogi eljárás kell, amely során a bíróság bizonyítékok alapján megállapítja, hogy az apa ártalmas a gyerekére nézve. Ehhez önmagában nem elég sem az, hogy börtöntöltelék, sem az, hogy kábítószert fogyasztott, de még az sem, hogy te állítasz valamit róla.

Az "elég jó anya" ott kezdődik, hogy olyan apát választ a majdani gyereke számára, aki képes arra, hogy "elég jó apa" legyen. Ha úgy látod, az apa alkalmatlan apának, akkor ez téged is leminősít, mint anyát.

2020. dec. 10. 14:22
 23/28 anonim ***** válasza:
Kérdező: "Rendesen elengeditek a fuletek mellett hogy eroszakos es fenyegetett" vesd össze: "én már terhes voltam és bántalmazott, fenyegetett. Erről bizonyítékom nincs..." mégis mit gondolsz, a bíróság mivel tud foglalkozni? Te állítasz valamit, ő állít valami tök mást... van látleleted, hogy bántalmazott? Voltak kint nálatok a rendőrök családi balhé miatt? Ha nem, akkor miről beszélünk?
2020. dec. 10. 14:25
 24/28 A kérdező kommentje:

Nalunk nem de az elozo elettarsanal igen mivel ott is eljatszotta ezt

De latom veletek nem megyek sokra

2020. dec. 10. 15:40
 25/28 A kérdező kommentje:
Az kulon tetszik hogy egyesek szerint megerdemlem anyammal egyutt hogy megoljon minket a gyerekem apja 😅 erdekes tole is hallottam mar ezeket
2020. dec. 10. 15:42
 26/28 anonim ***** válasza:

A távolsagtartást kéthetes, vér nélkül is, valami tanút szerezzék.

Anyád is pont elég, főleg, ha őt is fenyegette.

A te engedélyes nélkül nem tehet apasági nyilatkozatot, és valahogy nem az fajta, aki majd pert indít ezért.

Ha meg mégis fizetni akarja a gyerektartást, még akkor is el lehet venni a kapcsolattartás jogát züllött, bünöző életmódja miatt.

2020. dec. 29. 00:51
 27/28 A kérdező kommentje:

Anyamat szemelyesen nem fenyegette,csak mikor meg vele voltam akkor mondogatta h meg fog minket olni az se erdekli ha 20 evet ul.

Nemhiszem h inditana apasagi pert.

Koszonom szepen a valaszodat es boldog ujevet kivanok:)

2021. jan. 1. 22:28
 28/28 A kérdező kommentje:
Ja amugy a masik fiarol van apasagija (gondolom mivell a neven van) es nem fizet nekik egy forintot se 🤦‍♀️
2021. jan. 1. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!