Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ebben az esetben láthatja az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben láthatja az apa a gyereket?

Figyelt kérdés

Nemsoká megszületik a gyerekem de már nem vagyunk együtt. Az én nevemen lesz a kicsi.

Az apja rászokott a kábitószerre mikor én már terhes voltam és bántalmazott, fenyegetett. Erről bizonyítékom nincs de ez végett hagytam el.

2020. dec. 6. 19:43
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Ha nincs apasagi mire fel tud pert inditani? Marmint mivel bizonyitja hogy otole van a gyerek?😅 kotelezhetnek dns vizsgalatra?

Vagy ha nem az o neven van akkor hiaba probalkozik?

2020. dec. 6. 20:37
 12/28 A kérdező kommentje:
Ahhoz mi kell hogy távoltartásit kérjek? Ha megszületik a gyerek biztos hogy zaklatni fog és több alkalommal is megfenyegetett meg mikor vele voltam
2020. dec. 6. 20:38
 13/28 anonim ***** válasza:
79%

Indíthat pert és bíróság kötelezhet Téged is DNS tesztre.

Ha más bekerül az apa rovatba, akkor nem indíthat pert

2020. dec. 6. 20:52
 14/28 A kérdező kommentje:
Es ha nincs ott senki?
2020. dec. 6. 21:23
 15/28 anonim ***** válasza:
0%
Te vagy az a tanárnő ? :)
2020. dec. 6. 21:44
 16/28 A kérdező kommentje:
Haha nem 😂😂
2020. dec. 7. 08:05
 17/28 anonim ***** válasza:
60%
"Es ha nincs ott senki?" - akkor minden további nélkül indíthat apasági pert, és ha megnyeri, akkor ő lesz hivatalosan az apa, ha tetszik neked, ha nem. A névviselésnek meg semmi köze az apasághoz.
2020. dec. 9. 17:47
 18/28 anonim ***** válasza:
44%

Ja, és aki az 1 évvel jött, az is téved, összekeveri az apasági vélelem MEGDÖNTÉSE perrel... NINCS határideje.

"Keresetindításnak a gyermek születése előtt is helye van, ítélet azonban csak a gyermek megszületése után hozható.

A gyermek megszületését követően a per megindítására bármikor sor kerülhet, e per megindításának nincs törvényben meghatározott határideje (szemben az apaság vélelmének megdöntése iránti perrel)."

[link]

Nem értem, miért hiszik azt az anyucik, hogy UTÓLAG reklamálhatnak az apaság témájában... akivel összehozták a gyereket, az az apa, az ott eldőlt.

2020. dec. 9. 17:52
 19/28 A kérdező kommentje:
Azigen meg en vagyok a szar hogy nem szeretnem egy drogosra bizni a gyerekem 😅
2020. dec. 9. 20:33
 20/28 A kérdező kommentje:
Rendesen elengeditek a fuletek mellett hogy eroszakos es fenyegetett
2020. dec. 9. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!