Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyi önbecsulése van ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi önbecsulése van ilyen embernek ?

Figyelt kérdés

Egy ismerősöm tavasszal jött össze a barátnőjével.Fél év alatt háromszor ő, háromszor a csaj szakított. Most egy pár hete megint dúl a szerelem.

De az ismerősöm kattog megint, hogy mi nem jó...

Mondtam neki, miért megy ez a cirkusz a szakítás,kibékulés váltással....erre megsértődött, hiszem ők szeretik egymást ...?..!

Ebben nem vagyok olyan biztos. Nektek mi a véleményetek ?

2020. dec. 3. 20:15
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Mi a véleményünk? Hogy olyasmibe ütöd az orrod, amihez semmi közöd
2020. dec. 3. 20:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Ja, csak mikor szakítanak nekem jön bőgni, meg panaszkodni, meg segítsek lelkileg....
2020. dec. 3. 20:23
 3/7 anonim ***** válasza:
79%
szerintem foglalkozz a saját szerelmi életeddel a másokéban turkálás és az észosztás helyett.
2020. dec. 3. 20:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Majd rájönnek. Ha nekik ez így jó, akkor csinálják. Sokan vannak így, se veled, se nélküled. Vagy kompromisszumot kötnek, vagy előbb - utóbb elválnak. A saját életük, idejük. Hadd töltsék úgy, ahogy nekik jól esik.

Nekem is "jobb" volt marakodni az exemmel, újra es újra szenvedni vele, minthogy elengedjük egymást. Sajnos túlságosan szerettem, szeretem. Van ilyen,hogy az ember esze nem erősebb a szívénél..

2020. dec. 3. 20:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha megint szakítanak, és jön hozzád bőgni, küldd el, hogy keressen más vállat, amin kisírhatja magát. És nyugodtan mondd a szemébe, hogy magának keresi a bajt, de téged hagyjon békén, kérdező. Ennyi.
2020. dec. 3. 20:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Miért? Gondolod, ha széttúrod a kapcsolatát, akkor nem neked fog sírni?
2020. dec. 3. 20:39
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked jön bőgni, mondd meg neki, hogy becsülöd, mint barátot, de unod már ezt és nem kívánsz tovább segíteni.
2020. dec. 3. 23:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!