Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi önbecsulése van ilyen embernek ?
Egy ismerősöm tavasszal jött össze a barátnőjével.Fél év alatt háromszor ő, háromszor a csaj szakított. Most egy pár hete megint dúl a szerelem.
De az ismerősöm kattog megint, hogy mi nem jó...
Mondtam neki, miért megy ez a cirkusz a szakítás,kibékulés váltással....erre megsértődött, hiszem ők szeretik egymást ...?..!
Ebben nem vagyok olyan biztos. Nektek mi a véleményetek ?
Majd rájönnek. Ha nekik ez így jó, akkor csinálják. Sokan vannak így, se veled, se nélküled. Vagy kompromisszumot kötnek, vagy előbb - utóbb elválnak. A saját életük, idejük. Hadd töltsék úgy, ahogy nekik jól esik.
Nekem is "jobb" volt marakodni az exemmel, újra es újra szenvedni vele, minthogy elengedjük egymást. Sajnos túlságosan szerettem, szeretem. Van ilyen,hogy az ember esze nem erősebb a szívénél..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!