Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek pótlék vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek pótlék vagyok?

Figyelt kérdés
Az exemmel egy hónapja mentünk szét azota neki volt egy nője akivel találkozgatott meg minden egyéb. De közbe engem keresett mindig. Pár napja felhivott hogy hianyzok az életéből beszéljük meg. Megkérdeztem tőle hogy miért lett vége a nővel. És azt válaszolta hogy mert a nő nem forditott rá kellő figyelmet nem tudtak talizni annyit. Nekem ebből annyi jött le hogy nem sikerült a nő ezert vissza táncolni akarja magát mivel en vagyok a pótlék 4 év utan. Viszont sirt letiltotta a csajt es azt mondta csak engem akar..kajak nem értem.
2020. nov. 30. 01:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
69%

Melletted azt hitte magàrol hogy egy nagy csődör lett.

Nekem is volt hasonlo. Elöttem senkije nem volt. Elvolt az eletben mint az alloviz.

Mellettem meg felszökött az adrenalin, szerelmes lett boldog kivirult, önbizalommal teli mint egy mellét verö gorilla, igy bevetette magàt màsba is.

Ja ez jellemzö. Hogy elszàllnak maguktol. Föleg azok akik koràbban sllovizben éltek. Nem a nönek tulajdonitjàk azt hogy "férfi" lett belöle hanem azt hiszik ök lettek vmi alfahim. Aztàn koppannak hogy hàt nem eppen.

Nem tudom ezt miert nézik be magukrol a pasik amikor egy nö mellett kivirulnak. Szoval nem a nö lesz az istennö hanem magukat kezdik hinni valakinek.

2020. nov. 30. 02:13
 12/20 anonim ***** válasza:
*engem is visszasirnak azota. Mondjuk en még csak nem is gondolkodtam rajta. Örülhetett volna eleve hogy anno szoba àlltam vele egyáltalàn. Ez meg betette a kaput teljesen
2020. nov. 30. 02:16
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Valahogy ezt -egy nőtől valo feltöltöttséget-mindig más nökre kezdik el hasznàlni.

Mintha az elsö nö csak ugrodeszka lett volna vagy egotuning csak. Aztàn ràjönnek hogy el vannak tévedve.

2020. nov. 30. 02:22
 14/20 A kérdező kommentje:
Igen..csak nekem az volt a hihetetlen hogy 4 év után mikor mindent megtettem azért hogy harmonia legyen. Jott egy kis nehézség, szakitas, nők...raadasul ez a csaj nem egy haverjaval fekudt össze amit el sem hisz senkinek. Nekem azzal hogy letiltotta nem bizonyít.
2020. nov. 30. 02:26
 15/20 anonim ***** válasza:

Innenstöl a te felelösséged hogy jellemtelen mellett maradsz e. Ezt fogadd el. Màrmint hogy ö ez.

Es ha vele is leszel a tovabbiakban onnanstol minden "pofont" csak magadnak köszönhetsz ö már nem lesz hibáztathato semmiben, mert a TE döntésed volt.az pedig a te felelösséged magadnak. Magadért.

2020. nov. 30. 02:53
 16/20 anonim ***** válasza:
Mindig a nö vàlaszt;)
2020. nov. 30. 02:55
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat.:)
2020. nov. 30. 03:10
 18/20 anonim ***** válasza:
61%
Ha nem akarsz szexelni vele akkor legalább nyalasd ki magadat párszor,ha ő ilyen 👎
2020. nov. 30. 03:34
 19/20 A kérdező kommentje:
😂😂😂
2020. nov. 30. 05:55
 20/20 anonim ***** válasza:
Kis gusztustalan csávó lehet.
2020. dec. 1. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!