Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek pótlék vagyok?
Melletted azt hitte magàrol hogy egy nagy csődör lett.
Nekem is volt hasonlo. Elöttem senkije nem volt. Elvolt az eletben mint az alloviz.
Mellettem meg felszökött az adrenalin, szerelmes lett boldog kivirult, önbizalommal teli mint egy mellét verö gorilla, igy bevetette magàt màsba is.
Ja ez jellemzö. Hogy elszàllnak maguktol. Föleg azok akik koràbban sllovizben éltek. Nem a nönek tulajdonitjàk azt hogy "férfi" lett belöle hanem azt hiszik ök lettek vmi alfahim. Aztàn koppannak hogy hàt nem eppen.
Nem tudom ezt miert nézik be magukrol a pasik amikor egy nö mellett kivirulnak. Szoval nem a nö lesz az istennö hanem magukat kezdik hinni valakinek.
Valahogy ezt -egy nőtől valo feltöltöttséget-mindig más nökre kezdik el hasznàlni.
Mintha az elsö nö csak ugrodeszka lett volna vagy egotuning csak. Aztàn ràjönnek hogy el vannak tévedve.
Innenstöl a te felelösséged hogy jellemtelen mellett maradsz e. Ezt fogadd el. Màrmint hogy ö ez.
Es ha vele is leszel a tovabbiakban onnanstol minden "pofont" csak magadnak köszönhetsz ö már nem lesz hibáztathato semmiben, mert a TE döntésed volt.az pedig a te felelösséged magadnak. Magadért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!