Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek pótlék vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek pótlék vagyok?

Figyelt kérdés
Az exemmel egy hónapja mentünk szét azota neki volt egy nője akivel találkozgatott meg minden egyéb. De közbe engem keresett mindig. Pár napja felhivott hogy hianyzok az életéből beszéljük meg. Megkérdeztem tőle hogy miért lett vége a nővel. És azt válaszolta hogy mert a nő nem forditott rá kellő figyelmet nem tudtak talizni annyit. Nekem ebből annyi jött le hogy nem sikerült a nő ezert vissza táncolni akarja magát mivel en vagyok a pótlék 4 év utan. Viszont sirt letiltotta a csajt es azt mondta csak engem akar..kajak nem értem.
2020. nov. 30. 01:06
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
38%

Ne akard erteni. Jol erzed magad ezzel a sraccal? Boldog vagy,ha talalkoztok? Ha igen,akkor rajta.

A potlekos elmeketet vesd el. Ne akadalyozzon az egod a boldogsagban.

2020. nov. 30. 01:09
 2/20 anonim ***** válasza:
95%
Igen, az vagy. Majd ha megint találni fog valakit, akkor megint kidob. Kell ez neked? Ez nem egó, hanem önvédelem. Aki először elhagy, az máskor is el fog hagyni. Lehet, hogy egyszer a bajban hagy cserben és hentereg valami szakadt ribnccal. Nem várnám meg. Kicsit húzd az agyát, aztán tiltsd le.
2020. nov. 30. 01:12
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora lúzer! Még be is vallja, hogy leszarta a nő, ezért énytelen visszakunyerálni magát. :-) Bár nem szép dolgo hazudni, de a helyes válasz az lett volna, hogy "nem tett boldoggá, rájöttem, hogy számomra te vagy A nő". :-)
2020. nov. 30. 01:21
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, ezekrol a visszakonyorgos, siros ferfiakrol nekem mindig a csodtomeg jut eszembe. Nem csodalom, hogy nem lett uj kapcsolata. Az mar regen rossz, amikor egy ferfinak mar semmi mas eszkoze nincs a tarban, mint sirni. Az empatiadra jatszik, de valojaban magat sajnalja. En nem dolnek be neki a helyedben.
2020. nov. 30. 01:25
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát én tuti nem engedmém vissza,ezek szerint te több figyelmet fordítottál rá,vissza akar menni a mwgszokotba,nem érdemes vissza engedni esetleg ha nagyon akarod feküdj le vele párszor aztán dobd ki ahogy ő tette ezt.
2020. nov. 30. 01:33
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Legalabb igy ö isbaterzi amit neked kellett miattad.

Ez igy helyes.

2020. nov. 30. 01:37
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
*átérzi
2020. nov. 30. 01:37
 8/20 A kérdező kommentje:
Azt mondta rájött arra hogy amit én nyújtottam nem fogja megkapni mástól. Próbálta de nem ment neki. Próbalt a lánnyal közelebbi kontaktust több időt hogy felejtsen. De nekem akkor is ugy jön le hogy ő nem jött össze itt vagyok én. Márpedig minden leszek de biztos pont az életébe nem innentől. Mi lett volna ha a csaj gyakrabban keresi? Ram se hederitett volna?
2020. nov. 30. 01:49
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak egy bullshit szöveg tőle. Dugj vele, aztán a hímrbancot dobd ki a francba. Annyit èr.
2020. nov. 30. 01:51
 10/20 A kérdező kommentje:
Nem igazán lenne gusztusom hozzá mikor hetekig másba lógatta
2020. nov. 30. 01:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!