Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy olyan nőről, akinek azt hangoztatja, hogy neki nem kell egy pasi sem?
Sok dolgot megkérdőjelez bennem az, ha ezt hajtogatni kell... De ha valaki csak szimplán akkor mondja, ha kérdezik és ezt így konkrétan kijelenti, abban én nem látok semmi rosszat vagy vitathatót.
A válaszopciók kifejezetten arról árulkodnak, hogy vannak begyöpösödött emberek, akik nem akarják elhinni, hogy szép az élet úgy is, ha nem vagy másnak a valagában.
Tapasztalatból mondom, hogy aki ezt hajtogatja, annál épp az a helyzet, hogy ő nem kell egyetlen pasinak sem (legalábbis komolyra). Van egy "áldott jó" természete, amivel távol tart magától mindenkit, közben alig várja, hogy valaki közeledjen hozzá. De amíg így viselkedik, senki nem fog.
Ahogy előttem írták, akik tényleg jól elvannak egyedül, azok ezt nem hangoztatják lépten-nyomon. Ez olyan, mint a "diplomások". Én még igazán értékes diplomával rendelkező embertől egyszer sem hallottam, hogy ezzel kérkedett volna, ellenben a büfészakon végzetteknek azért sikerül legalább minden 10. percben beleszőni a mondanivalójukba, hogy ők bizony diplomások ám.
Pl én.
Feladtam a társkeresést. Évekkel ezelőtt volt egy férfi akiért nagyon oda voltam. Ő csak játszott velem, Villogott a haveroknak, hogy bármikor megkaphatna, ha akarna, de nem kellek neki. Legalább egy évig próbálkoztam tök véletlenül tudtam meg, hogy barátnője van. Ez volt az a pont, amikor összedőlt bennem egy világ, azóta sem tudtam kiheverni.
Nem tartom magam rondának, időnként érdeklődnek férfiak utánam, de én inkább maradok még egy kicsit egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!