Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mukodhet ex visszaszerzesnel?
Figyelt kérdés
Nem kerek olyat hogy ne jojj megint ossze az exeddel en tudom mit akarok. Szoval elvileg ha nem keresem az exem nem irok neki nem hivom egy par hetig elkezdek neki hianyozni. Ez bevallhat szerintetek?2020. nov. 24. 22:00
11/15 anonim válasza:
Nem de a zaklatás sem. Ha valaki tudja a titkot nekem is elarulhatna...
12/15 anonim válasza:
#11 a titok az, hogy tiszteletben tartod és elfogadod a másik döntését. Elgyászolod a kapcsolatot és tovább lépsz.
13/15 anonim válasza:
Oké, de úgy érzem ez után soha nem fogok tudni megbízni egy nőben sem. Mert ha valakiből, hát belőle nem néztem volna ki, hogy egyik pillanatról a másikra kukáz.. Hányok ezektől a mai eldobható kapcsolatoktól, ha tényleg ez a divat, akkor inkábn a prosti... Nincs már valós érzelmi kötődés, csak a pillanat kiélvezése, és ha elmúlik a szerelem akkor lapát. Hát ebből én nem kérek..
14/15 anonim válasza:
#13: Meg tudom érteni a problémád, én is pont így vagyok vele. Kezdődött ott, hogy kb 3 hónapos kapcsolat óta azzal "ijesztgetett", hogy ő ezért is, azért is képes lenne szakítani. Elvileg megvolt a szerelem, de utóbbi időben képes volt napokig nem keresni, és mintha mi sem történt volna, mintha nem is hiányoznék. Szóvá tettem, hogy én már nem bírok egy pasiban sem megbízni, pláne hogyan engedjem el magam egy olyan kapcsolatban, ahol konkrétan ki van mondva mi vezet a szakításhoz - és pitiáner dolgokról beszélünk. Ki is adta az utamat a végén, de nem bánom, mert érzelmileg én ezt a zsarolást már nem bírtam elviselni.
Kitartást, majd találunk ezeknél sokkal jobbat!
15/15 anonim válasza:
Köszönöm, teljesen igazad van, ő érdemelte volna meg, hogy már az első pár ilyen megnyilvánulása után kidobd..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!