Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mukodhet ex visszaszerzesnel?
Ha egy éve szakított veled, és még mindig nem jutottál el odáig, hozy ne keresd, az már sajnos a zaklatás kategória.
Tudok egy jó taktikát, ne keresd a következő 50 évben.
Egy év együttlét után szakított, és nem egy év után akarja felkeresni. Előbb értelmezzétek már a mondatokat.
Attól függ, hogy mekkora a szerelem. Hogy mi miatt és mekkora balhék voltak. Ha leszívta minden erejét, akkor inkább felüdülés neki ez a pár hét, és pozitívumként éli meg a távolságod. Szerintem leginkább azzal tudnád visszaszerezni, ha hajlandóságot mutatnál a változásban. Nem tudom, hogy melyikőtök generálta a vitákat, de egy dolgot mindig elfelejtenek az emberek - azt, hogy az egyik félnek mindig okosabbnak kell lennie, és nem visszaszólni egy veszekedésben, mert az csak további vitát szül, hanem odamenni és megkérni, hogy higgadt hangnemben beszéljék át a történteket. Semmit nem érünk el vele, ha üvöltözve visszaszólunk. Szóval, szerintem ha felajánlanád neki, hogy próbáljátok helyre tenni a kapcsolatban felmerülő problémákat, többet érnél el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!