Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ez mukodhet ex visszaszerzesnel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mukodhet ex visszaszerzesnel?

Figyelt kérdés
Nem kerek olyat hogy ne jojj megint ossze az exeddel en tudom mit akarok. Szoval elvileg ha nem keresem az exem nem irok neki nem hivom egy par hetig elkezdek neki hianyozni. Ez bevallhat szerintetek?

2020. nov. 24. 22:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2020. nov. 24. 22:01
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idő után és miért/ki szakított?
2020. nov. 24. 22:09
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem jött be. Pontosabban nem úgy, mint ahoģy eredetileg gondoltam. Nem jött vissza a pasi, de én rájöttem, hogy jobb nekem nélküle.
2020. nov. 24. 22:21
 4/15 A kérdező kommentje:
1 ev utan es o. Sok veszekedes volt a vegen
2020. nov. 24. 22:23
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg ha Te vagy a lány.
2020. nov. 24. 22:29
 6/15 anonim ***** válasza:
54%

Ha egy éve szakított veled, és még mindig nem jutottál el odáig, hozy ne keresd, az már sajnos a zaklatás kategória.

Tudok egy jó taktikát, ne keresd a következő 50 évben.

2020. nov. 24. 22:34
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2020. nov. 24. 22:34
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem 😂
2020. nov. 24. 22:50
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
99,99%, hogy nem működik.
2020. nov. 24. 22:53
 10/15 anonim ***** válasza:
69%

Egy év együttlét után szakított, és nem egy év után akarja felkeresni. Előbb értelmezzétek már a mondatokat.

Attól függ, hogy mekkora a szerelem. Hogy mi miatt és mekkora balhék voltak. Ha leszívta minden erejét, akkor inkább felüdülés neki ez a pár hét, és pozitívumként éli meg a távolságod. Szerintem leginkább azzal tudnád visszaszerezni, ha hajlandóságot mutatnál a változásban. Nem tudom, hogy melyikőtök generálta a vitákat, de egy dolgot mindig elfelejtenek az emberek - azt, hogy az egyik félnek mindig okosabbnak kell lennie, és nem visszaszólni egy veszekedésben, mert az csak további vitát szül, hanem odamenni és megkérni, hogy higgadt hangnemben beszéljék át a történteket. Semmit nem érünk el vele, ha üvöltözve visszaszólunk. Szóval, szerintem ha felajánlanád neki, hogy próbáljátok helyre tenni a kapcsolatban felmerülő problémákat, többet érnél el.

2020. nov. 25. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!