Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Kapcsolatból "kölcsönös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatból "kölcsönös kihasználáson" alapuló kapcsolat? Nem beteges ez?

Figyelt kérdés

Mivel meghalt a barátnőmmel a kapcsolat, ugyvolt ma szakitunk. Erre felajánlotta, hogy mivel én szeretek vele nagyon szexelni, ezért a továbbiakban is szexel velem majd, cserébe ha énis segítek neki néhány dologban (nem pénz, hanem pl ha el kell menjen valahova messze, akkor eldobom kocsival, vagy továbbra is elviszem hétvégente a suliba, stb, szexért cserébe)

Ez addig menne így a, amíg nem lesz valamelyikünknek egy új kapcsolata. Ezektől a dolgoktól függetlenül nem beszélnénk egymással, nem tartanánk folyamatosan a kapcsolatot már. Szerintetek??? Voltatok hasonló helyzetben?

2020. nov. 24. 21:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A szex az szex... Ennyi kényelmetlenséget megér.
2020. nov. 24. 22:45
 12/14 peca1000 ***** válasza:

Én csak akkor mennék bele a helyedben, ha csak nettó szex lenne, míg nem találtok magatoknak komoly kapcsolatra való felet.

Így prostitúciónak néz ki.

De ha mindkét félnek megfelel, akkor hajrá!

2020. nov. 24. 23:32
 13/14 anonim ***** válasza:
82%
Mikor ilyen kérdéseket olvasok,megdöbbenek magamon, hogy mennyire erkölcsös is vagyok :D
2020. nov. 24. 23:35
 14/14 anonim ***** válasza:
29%
Egy idő után erről szól a házasság.
2020. nov. 25. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!