Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az idősebb férfiak miért erőltetik annyira, hogy a fiatal lányok velük jöjjenek össze?
Itteni válaszok mutatják ezt. Ha egy huszonéves lány kiír a párkapcsolatáról egy kérdést, és kiderül, hogy a barátja is huszonéves, akkor biztos lesz valaki, aki azt írja, hogy ez a barátja kora miatt van, ha egy idősebb, érett férfi lenne a párja, akkor ezek nem történnének, stb.
Mintha a kor garancia lenne mindenre. Idősebb férfiak között is pont annyi a bunkó, érzéketlen, buta, önző stb. Főleg hogy szerintem nagyon nagyon ritka az, amikor egy idősebb férfi tényleg kapcsolat szándékából ismerkedik egy fiatal lánnyal.
Szerintem ezek a férfiak csak friss, feszes, vékony, könnyen irányítható barátnőt akarnak, és közben próbálják elhitetni a lányokkal, hogy nekik igenis erre van szükségük, hogy ők mennyivel jobbak egy fiatalabbnál, ők sokkal több mindent tudnak megadni, stb.
Lehet én gondolkozom furán, de huszonéves lányként inkább választok egy 20-as, vagy esetleg még korai 30-as férfit, mint egy 40-est vagy 50-est.
Igen, vannak olyan idősebb férfiak, akik jól néznek ki, jól tartják magukat, de egyrészt ők a népesség elenyésző részét teszik ki, másrészt meg hosszútávú kapcsolatra még ők sem a legideálisabbak egy fiatal lánynak.
Bár lehet velem van a gond, és a többi lány tényleg 40-es, 50-es férfiakról ábrándozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!