Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő felépülni egy ilyen kapcsolatból? Más is hibázott ekkorát fiatalon?
Nagyon nehezen írom most le. 18 voltam és hülye (lány). Most 19 vagyok, a férfi, 40, aztán amikor már mindegy volt, kiderült, hogy idősebb. Le se merem írni mennyi. Apám nem figyelt rám sosem, erős apakomplexusom van. Egy védelmezőt láttam ebben a férfiben, aki megadott kezdetben minden szeretetet nekem, amit az apám nem. Kb 3-4 hónapig rendben voltak a dolgok, leszámítva, hogy valamiért nem tetszett neki, hogy a barátaimnak beszélni akarok róla. Nem engedte. Aztán elkezdett erőszakosan viselkedni velem szemben. Hisztizett, hogy szedjem le a képeimet a netről, mert k..vásak (nem voltak azok), mert rámegy a szívére és miattam kap szívrohamot, aztán fenyegetni is kezdett, hogy éjjel miattam 180al belerohan a fába, ha nem szedem le őket és az én lelkemen fog száradni a halála. Ha buliba akartam menni, ha a barátaimnak be akartam mutatni, ha bármit csinálni akartam, szintén.
Teljesen kihasznált szexuálisan. Nem volt választásom. Mert ha nem akartam valamit, vagy egy napot nem találkoztam volna már vele akkor kezdődött a lelki fenyítés ami egész éjszaka tartott, hogy mekkora k.rva vagyok és most miattam öngyilkos lesz. Én meg féltem és hittem neki, egész éjjel zokogva próbáltam lebeszélni, hogy ne tegye meg, mert minden rendben lesz köztünk. És ez kismilliószor megtörtént.
Elvette minden szabadidőmet, mert elvárta, hogy legyek mindig vele. Ő meg vállalkozó és rugalmasan dolgozik. Teljesen kiborult és kezdte a "miattam lesz neki vége mert rosszul van és fáj a szive" hisztit amikor szoba hoztam, hogy dolgozni szeretnék suli mellett. A barátaimra nem maradt időm és elkezdtek kiközösíteni. Próbáltam segítségért kiáltani nekik, az ember azt hiszi ilyenkor, hogy könnyű kiszállni egy ilyenből, de nem. Egyszer elém álltak, hogy tudnak rólunk és felesége van... nem tudtam róla és a barátaimat is elvesztettem ez miatt. Amikor számon kértem rajta a kocsijában ültünk és nagyon felgyorsított, majd' 200ra és fenyegetni kezdett, hogy most engem is megöl, ha szakítok vele. Sokan pletykálni kezdtek rólam miatta és elfordultak tőlem. Az összes fiú ismerősömet letiltatta velem... komolyan semmi nyoma nem volt, hogy kettős életet is él.
Teljesen kicsinált lelkileg. A testem most utálom mert mindig eszembe jut miket tett. Utálom, hogy van mellem, nemiszervem és fenekem. Nem tudom, hogyan épüljek fel ebből, nem tudom elképzelni, hogy valaha ismét képes legyek kapcsolatra. A karantén mentett meg és akkor szedtem magam össze annyira, hogy véget vessek ennek bármi áron. Majdnem egy évig eltartott ez a folyamatos lelki fenyítés. Aki szerint a kérdés kamu, az ne kommenteljen. Nagyon nehéz volt ebből kiszállni, jöhet hideg-meleg vélemény, de tanácsokra van szükségem.
Ha ennek a töredéke igaz lenne-de nem az, akkor már réges rég magadtól léptél volna, mondjuk már az első zsarolásnál.
Szóval vannak még naív emberek akik egy ilyen mesét bevesznek, de azok nem akik voltak valaha is hasonló helyzetben, és éltek már fizikai és verbális támadássorozatot át az életük akár hány éve alatt.
Nekem csak egyetlen kérdésem van hozzád: te mond az életedben fel tudsz mutatni egyetlen egy pillanatot amiben nem volt manipuláció általad a másik fél felé? A nagyfokú pénzéhségről már ne is beszéljünk.
Csak egyetlen egyet-egyetlen momentumot.
Ki kell beszélned magadból! Barátnővel, hasonló sorsú emberrel, szülőkkel, lelkésszel, tanárral, nem kell feltétlen pszichológussal.
Egy darabig tudatosan legyél szingli, most nem olyan kapcsolatot vonzanál be, ami épít.
Kezdj el edzeni, próbálhasd a határaid, alakítsd a tested, és meg fogod szeretni, ha látod, hogy mi mindenre vagy képes.
Időre lesz szükség, mire túljutsz ezen.
Előttem már mindent leírtak. Pszichológus! Egyebként minden tiszteletem a tiéd,hogy ilyen fiatalon nem omlottál teljesen össze és ki tudtál lépni. Soha ne nézz vissza! Egy év csak most tűnik soknak. Ha rá is megy még egy-két év, amíg rendbe jössz,még akkor is nagyon fiatal leszel,előtted az élet. Ne akard megspórolni,mert ha most kapcsolatba kezdenél hasonló sors várna rád,és úgy sokkal többet vesztenél.
Voltam bántalmazó kapcsolatban, de nálam teljesen más helyzet volt, így nem tudok okosat mondani. Te már többet tanultál a saját károdon. Csak egy: Soha ne dőlj be az öngyilkossággal zsarolóknak!
Erről szól, erről kellene szólni a kamasz- és a fiatal felnőttkornak, kérdező. Hülyeségeket csinálni és begyűjteni az érte járó pofonokat. Aki óvatoskodva lépked, nem ugrik fejest dolgokba, az nem éli, csak túléli az életét, s idősödve látja majd a kárát.
Persze, tudom, milyen szar szembesülni magunkkal, hetekig-hónapokig cipelni a csalódásunk súlyát, de hidd el, annál nagyobb lesz a megkönnyebbülés, ha lekerül a válladról. És pontosan ezért szerencsés fiatalon megélni a hülyeségeket, mert később sokkal nehezebben kecmergünk talpra egy keményebb balegyenes után.
Egyebekben 2-es remekbe szabott okejtését tartsd irányadónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!