Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha csak este lássuk egymást,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak este lássuk egymást, rá mehet a kapcsolatunk rovására?

Figyelt kérdés

Barátnőm elkezdett dolgozni egy étteremben diákmunkát végez, fürdőhelyen. Most hétvégén is dolgozik. 8-18-ig. Jövő héten keddtől vasárnapig fog dolgozni. Én nekem jövő héten délutános műszakom lesz, 14 - 22-ig. Ha este haza jövök, csak pár percet fogjuk egymást látni, és reggel megint megy munkába. Hétvégén most nem dolgozom, de a barátnőm igen. Eddig mindennap nonstop együtt voltunk. Barátnőm azt mondja, hogy szüksége van a pénzre. Mondom én eltartalak. Amire van szüksége azt mindent megveszek. És kérdem tőle mikor leszünk együtt? Hogy este. Már számolja a pénzét, hogy mennyit fog kapni. De ez nem megoldás, hogy most csak a munkát lássa, és a pénzt. Oké dolgozzon, de ne mindennap, velem is foglalkozzon. Hogy mit fognak mondani a főnöke ha megmondja, hogy nem megy ma munkába mert menekülnek onnan csak el. Mondom mondjon amit akar, és az megoldás hogy nem leszünk együtt?. De ő azt nem nézi, hogy így csak én fogok szenvedni, ha nem fogjuk látni egymást egész héten, és még hétvégén sem. Okés ez még semmi, most jön a java amit mondok.

Barátnőm ápolónőnek tanul. 1 hónap gyakorlatja lesz. 2 műszakra fognak járni 6-14, és 12-18. Ha netán fordítva jön ki, hogy nekem délutános műszakom lesz, és a barátnőmnek reggeli, én megőrülök. És + hétvégén szeretne dolgozni ebben az étteremben. + én minden másik héten dolgozom szombaton.

A barátnőm most csak a pénzt lássa, de azt nem nézi, hogy netán így a kapcsolatunk rovására mehet. Vagy tévedem? Okés lehet azt mondjátok, hogy 1 hét az semmi, de szeptemberben kezdi a gyakorlatot, és az 1 hónap lesz, amit végképp nem fogjuk egymást látni. Kijövünk egymással, minden okés köztünk, de nagyon keményfejű. Depressziós vagyok ettől, hogy netán elveszítem őt.

Mit tennétek az én helyemben?

Hogyan beszéljek vele? Mit kérdezzek meg tőle?

Kérlek adjatok tanácsokat, én kivagyok ettől tisztára.

2020. aug. 22. 15:09
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Inkább értékeld, hogy nem rajtad élősködik. Megértem, hogy önálló egzisztenciát akar és annak ez az ára. Ha erős a kapcsolatotok, kibírja, elég sokan élnek így. Egyébként meg te is változtathatsz munkahelyet.
2020. aug. 22. 15:13
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a kérdést már feltetted. Még mindig nem értem mit sírsz. Egy hónapról van szó. Mások távkapcsolatban is kibírnak ennyit.
2020. aug. 22. 15:15
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
LÁTJUK és nem lássuk!
2020. aug. 22. 15:16
 4/19 A kérdező kommentje:
Én is ezen gondolkodtam, hogy Váltsak munkahelyet? Havonta kapok 750-800€. Ilyen fizetéssel munkát az én járásomban nem találok.
2020. aug. 22. 15:17
 5/19 anonim ***** válasza:
3-as valszeg határon túli, ne ezen akadj fenn. Hanem hogy be van depizve 1 hónap meló miatti kellementlenkedésen.
2020. aug. 22. 15:17
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Baszki 4-es, ezért munkát váltani??? Más emberek is este látják a párjukat. Mi 9 előtt nem találkozunk, mert meló van, edzés, stb.
2020. aug. 22. 15:18
 7/19 A kérdező kommentje:
És hétvégén sem?
2020. aug. 22. 15:19
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Képzeld igen. Kezdj magaddal valamit, mert idővel azért fog szakítani, mert megfojtod. Igenis dolgozzon, építsen ki egy szakmát, egy jövőt magának is, mint egyén. Ez az erőszakoskodó önzőséged, hogy jajj veled mi lesz, ezzel el fogod üldözni.
2020. aug. 22. 15:21
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
De ez csak időleges! Eddig nyakra-főre együtt voltatok, az sem egészséges. Most kipróbáljátok, milyen az, ha keveset vagytok. Az élet már csak ilyen. Ha vége a nyári melónak és a gyakorlatának, akkor lehet majd a valódi munkán alakítani, hogy több idő legyen egymásra.
2020. aug. 22. 15:23
 10/19 A kérdező kommentje:
Rendben. Remélkedem abban, hogy a gyakorlatjai le lesznek fújva a koronavírus végett.
2020. aug. 22. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!