Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak este lássuk egymást, rá mehet a kapcsolatunk rovására?
Barátnőm elkezdett dolgozni egy étteremben diákmunkát végez, fürdőhelyen. Most hétvégén is dolgozik. 8-18-ig. Jövő héten keddtől vasárnapig fog dolgozni. Én nekem jövő héten délutános műszakom lesz, 14 - 22-ig. Ha este haza jövök, csak pár percet fogjuk egymást látni, és reggel megint megy munkába. Hétvégén most nem dolgozom, de a barátnőm igen. Eddig mindennap nonstop együtt voltunk. Barátnőm azt mondja, hogy szüksége van a pénzre. Mondom én eltartalak. Amire van szüksége azt mindent megveszek. És kérdem tőle mikor leszünk együtt? Hogy este. Már számolja a pénzét, hogy mennyit fog kapni. De ez nem megoldás, hogy most csak a munkát lássa, és a pénzt. Oké dolgozzon, de ne mindennap, velem is foglalkozzon. Hogy mit fognak mondani a főnöke ha megmondja, hogy nem megy ma munkába mert menekülnek onnan csak el. Mondom mondjon amit akar, és az megoldás hogy nem leszünk együtt?. De ő azt nem nézi, hogy így csak én fogok szenvedni, ha nem fogjuk látni egymást egész héten, és még hétvégén sem. Okés ez még semmi, most jön a java amit mondok.
Barátnőm ápolónőnek tanul. 1 hónap gyakorlatja lesz. 2 műszakra fognak járni 6-14, és 12-18. Ha netán fordítva jön ki, hogy nekem délutános műszakom lesz, és a barátnőmnek reggeli, én megőrülök. És + hétvégén szeretne dolgozni ebben az étteremben. + én minden másik héten dolgozom szombaton.
A barátnőm most csak a pénzt lássa, de azt nem nézi, hogy netán így a kapcsolatunk rovására mehet. Vagy tévedem? Okés lehet azt mondjátok, hogy 1 hét az semmi, de szeptemberben kezdi a gyakorlatot, és az 1 hónap lesz, amit végképp nem fogjuk egymást látni. Kijövünk egymással, minden okés köztünk, de nagyon keményfejű. Depressziós vagyok ettől, hogy netán elveszítem őt.
Mit tennétek az én helyemben?
Hogyan beszéljek vele? Mit kérdezzek meg tőle?
Kérlek adjatok tanácsokat, én kivagyok ettől tisztára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!