Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már 1 éve együtt vagyunk, de a családja nem fogad el. Lehet hogy ez a kapcsolatunk rovására megy majd?
Menekülj.
Idő kérdése, hogy teljesen szétverjék a kapcsolatot. Felesleges több időt erre pazarolni az életedből.
Nekem ezert ment most tonkre a kapcsolatom csak forditva engem nem fogadnak el,baratnom 17eves en 20.
Nem engedik el otthonrol verik stb...
Pedig tisztesseges vagyok dolgozni jarok mindent meg adtam a lanynak..nem bantottam nem csaltam meg,mindent meg kapott tolem 4evig huztuk tegnap lett vegleg vege amikor ujra le buktunk...es meg verte szegeny lanyt:( ilyen a vilag hiba vagy tisztesseges becsuletes...elitelnek:/ pedig o eletem ertelme..de mar nem akarok neki tobb baj :( szivem szakad meg sirok utana..de muszaj vagyok elengedni :(
Minden esetre lefogadom,a te szüleid álma sem a jelenlegi barátod.
Biztos nehéz volt fehéret találni.
Nem "nem lehet" gyereked, hanem nem akarsz.
De mindegy is, a cigány társadalom abszolút gyerekközpontú, szóval sokáig enm fognak eltűrni, akkor se, ha meddő volnál.
Főzni meg tán otthon kellett volna megtanulnod, de mindegy.
Hogy te nagyon szereted a srácot, az egy dolog, arról nem írtál semmit, ő mennyire áll melletted?
Mert, hát az lesz itt a döntő kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!