Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 éve együtt nyaralás nélkül?
Figyelt kérdés
Szerintetek ez mennyire rossz jel egy párkapcsolatban?
Ő állandóan a szüleivel megy nagyon drága, messzi helyekre. Én meg az enyéimmel, de max csak a közelben valamerre.
24L
2017. júl. 12. 15:20
1/9 anonim válasza:
Gondolom, jobb hagyni, hogy anyuci befizesse Thaifoldre, minthogy o veled befizessen Horvatorszagra mondjuk.
2/9 anonim válasza:
Hány éves a pasi?Önellátó?Mert ha 25 felett lenne,biztos fenékbe billenteném,hogy nem képes velem megszervezni egy hosszú hétvégét sem a nyáron.Vagy ha nem a nyáron,de máskor kinézni valami pénztárca barátabb fapadost.Az ilyet hagynám a francba,de te tudod,kérdező.
3/9 anonim válasza:
Hogyan viszonyulnak hozzád a szülei? Én arra gondolok, hogy a srácodat befizetik az útra, téged már nem.
A srác dolgozik, önellátó? Beszéltél már vele a problémádról?
Minden más rendben van, egyébként nem hanyagol el?
21/L
4/9 anonim válasza:
Erre mondják hogy: hobbibarátnő, azaz amikor jut rád idő és kedve is van hozzád akkor "letudjuk a pasiszerepet, de egyébként élem a privát életem"
5/9 A kérdező kommentje:
Mind a ketten a szüleinkkel élünk.
2017. júl. 12. 15:35
6/9 anonim válasza:
Dolgoztok? Van önálló keresetetek? Beszéltetek már erről? Felvetetted már neki hogy mehetnétek vhova együtt?
Megmondom neked őszintén nekem ez elég gázul jön le, azért ennyi idősen igenis együtt is "illene" elmennetek.
7/9 anonim válasza:
Beszéltél már vele arról, hogy szeretnél vele nyaralni menni...?
8/9 anonim válasza:
Az első nyáron nem beszéltétek ezt meg? Mikor bejelenti a nyaralását mit mondasz, hogyan reagálsz? Miért nem mondod el, hogy neked ez rosszul esik? Egyébként nem, egyáltalán nem normális, a Balatonra legalább elmehetnétek együtt is.
9/9 anonim válasza:
Szerintem amig nem kerestek penzt, addig oruljetek, hogy elvisznek benneteket nyaralni :-) Mondjuk felhozhatod neki es meg lehet beszelni a csaladdal is. De nyilvan ne vard hogy ok fizessek a te utadat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!