Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 2 éve együtt nyaralás nélkül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 éve együtt nyaralás nélkül?

Figyelt kérdés

Szerintetek ez mennyire rossz jel egy párkapcsolatban?

Ő állandóan a szüleivel megy nagyon drága, messzi helyekre. Én meg az enyéimmel, de max csak a közelben valamerre.

24L

2017. júl. 12. 15:20
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Gondolom, jobb hagyni, hogy anyuci befizesse Thaifoldre, minthogy o veled befizessen Horvatorszagra mondjuk.
2017. júl. 12. 15:22
 2/9 anonim ***** válasza:
63%
Hány éves a pasi?Önellátó?Mert ha 25 felett lenne,biztos fenékbe billenteném,hogy nem képes velem megszervezni egy hosszú hétvégét sem a nyáron.Vagy ha nem a nyáron,de máskor kinézni valami pénztárca barátabb fapadost.Az ilyet hagynám a francba,de te tudod,kérdező.
2017. júl. 12. 15:28
 3/9 anonim ***** válasza:
55%

Hogyan viszonyulnak hozzád a szülei? Én arra gondolok, hogy a srácodat befizetik az útra, téged már nem.

A srác dolgozik, önellátó? Beszéltél már vele a problémádról?

Minden más rendben van, egyébként nem hanyagol el?

21/L

2017. júl. 12. 15:30
 4/9 anonim ***** válasza:
50%
Erre mondják hogy: hobbibarátnő, azaz amikor jut rád idő és kedve is van hozzád akkor "letudjuk a pasiszerepet, de egyébként élem a privát életem"
2017. júl. 12. 15:32
 5/9 A kérdező kommentje:
Mind a ketten a szüleinkkel élünk.
2017. júl. 12. 15:35
 6/9 anonim ***** válasza:
60%

Dolgoztok? Van önálló keresetetek? Beszéltetek már erről? Felvetetted már neki hogy mehetnétek vhova együtt?

Megmondom neked őszintén nekem ez elég gázul jön le, azért ennyi idősen igenis együtt is "illene" elmennetek.

2017. júl. 12. 16:19
 7/9 anonim ***** válasza:
Beszéltél már vele arról, hogy szeretnél vele nyaralni menni...?
2017. júl. 12. 17:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Az első nyáron nem beszéltétek ezt meg? Mikor bejelenti a nyaralását mit mondasz, hogyan reagálsz? Miért nem mondod el, hogy neked ez rosszul esik? Egyébként nem, egyáltalán nem normális, a Balatonra legalább elmehetnétek együtt is.
2017. júl. 12. 17:24
 9/9 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem amig nem kerestek penzt, addig oruljetek, hogy elvisznek benneteket nyaralni :-) Mondjuk felhozhatod neki es meg lehet beszelni a csaladdal is. De nyilvan ne vard hogy ok fizessek a te utadat is.
2017. júl. 12. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!