Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szakítsak vele?
Igyan, neegy naiv. Toled szexet kap, minden mast a felesegetol (lehet azt is, de valoszinuleg valami hianyzik,vagy csak szimplan az a nem tud a seg*** maradni tipus).Neked eloadja, hogy neki milyen rossz, igy konnyeben kaphatja meg azt, amit toled akar. A szeretok altalaban nem is szeretik azt hallani, hogy marpedig otthon milyen jol mennek az asszonnyal a dolgok...Igy viszont konnyu, hogy neked eloadta a szenvedo alany szerepet..
Tiltsd le es maskor ne allj le nos ferfival!
Esetemben mialatt engem bszgatott elvette a feleségét. Nállam is tele volt az a bizonyos pohár, hogy örök második vagyok és kezdtem magam kb valami ingyen prostinak érezni mellette.
Dettó, hol leszart hol kellettem mikor "én kellettem épp"!
Nem tagadom beleszerettem. Néha voltak nálla is kisebbfajta megnyilvánulások ami többre utalhatott ezért is jól bepalizott mert gondolom akkor nem vette volna el a nőjét feleségül,ha valóban belém szeretett volna. Ha meg bármi veszélyhelyzet volt olyankor én napokig le voltam ejtve annyira féltette a házasságát.
Lényeg a lényeg beadagoltam neki, hogy van egy komoly kapcsolatom nem tehetem várólistára az életem (persze nem volt komoly kapcsolatom). Csak azt akartam vegye észre,hogy mostantól vége kicsúsztam a kezei közül nem engem választott. Ha bánja bánja ha nem nem. Teljesen belefáradtam.
Nyugodj meg totál együtt érzek veled,fájdalmas egy játszma.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!