Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy szakítsak vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szakítsak vele?

Figyelt kérdés
Sajnos szerető lettem. De már nem bírom tovább,elegem lett ,hogy mindig en vagyok a második. Van hogy napokig le se szar. Utána meg leolt ha en nem érek rá,amikor ő füttyent . Néha meg le sem lehet koptatni. 0Hogy dobjam ki? Elegem van
2020. nov. 22. 21:49
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Mond, hogy taka van az anyádúristenit!
2020. nov. 22. 21:50
 2/9 A kérdező kommentje:
Ja nekem mindig szidja a feleségét,hát ezek szerint mégsem olyan szar vele
2020. nov. 22. 21:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Igyan, neegy naiv. Toled szexet kap, minden mast a felesegetol (lehet azt is, de valoszinuleg valami hianyzik,vagy csak szimplan az a nem tud a seg*** maradni tipus).Neked eloadja, hogy neki milyen rossz, igy konnyeben kaphatja meg azt, amit toled akar. A szeretok altalaban nem is szeretik azt hallani, hogy marpedig otthon milyen jol mennek az asszonnyal a dolgok...Igy viszont konnyu, hogy neked eloadta a szenvedo alany szerepet..

Tiltsd le es maskor ne allj le nos ferfival!

2020. nov. 22. 22:06
 4/9 anonim ***** válasza:
59%
Nálunk ugyanez volt. Tegnap szakítottam vele. Nagyon szeretem őt, és tudom, hogy ő sem boldog a kapcsolatában és érez irántam. De ha nincs benne annyi, hogy asszony elé álljon és határozottan vállaljon fel engem, akkor inkább hagyjuk egymást. Engem ne nézzen palimadárnak akinek az érzelmeivel játszhat. Fájt. Nagyon is, de az jobban fájt mikor őt választotta. Le kell tiltani mindenhonnan, és megszakítani vele az összes kontaktot. Így esélyed lesz egy olyan embert találni akinek nem te vagy a második.
2020. nov. 22. 22:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szedd össze minden erődet, ne hagyd hogy befolyásoljon, hízelegjen, nyomuljon, és mondj egy határozott NEMet. Magyarázkodni nem kell, egyszerűen neked ez nem jó, fáj,nem ezt akarod. Pont. És utána - amennyiben lehetséges - elvágni a kapcsolattartás minden formáját. Te is tudod, hogy csak használ, nem tisztel, így legalább magadat becsüld annyira, hogy nem leszel a dugócicája.
2020. nov. 22. 22:15
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Jól nézel ki? Milyen a személyiséged?
2020. nov. 22. 22:21
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Esetemben mialatt engem bszgatott elvette a feleségét. Nállam is tele volt az a bizonyos pohár, hogy örök második vagyok és kezdtem magam kb valami ingyen prostinak érezni mellette.

Dettó, hol leszart hol kellettem mikor "én kellettem épp"!

Nem tagadom beleszerettem. Néha voltak nálla is kisebbfajta megnyilvánulások ami többre utalhatott ezért is jól bepalizott mert gondolom akkor nem vette volna el a nőjét feleségül,ha valóban belém szeretett volna. Ha meg bármi veszélyhelyzet volt olyankor én napokig le voltam ejtve annyira féltette a házasságát.

Lényeg a lényeg beadagoltam neki, hogy van egy komoly kapcsolatom nem tehetem várólistára az életem (persze nem volt komoly kapcsolatom). Csak azt akartam vegye észre,hogy mostantól vége kicsúsztam a kezei közül nem engem választott. Ha bánja bánja ha nem nem. Teljesen belefáradtam.

Nyugodj meg totál együtt érzek veled,fájdalmas egy játszma.:(

2020. nov. 22. 22:44
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Tiltás. Fájni fog. Nehéz lesz. DE túl leszel rajta, és ujra felszabadul a lelked. A magad érdekében...
2020. nov. 22. 23:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Mond neki hogy kicsi a farka. Elfog kerülni utana.
2020. nov. 28. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!