Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak vele úgy, hogy ne fájjon egyikünknek sem?
Miért szakítanál?
(És miért voltál/vagy olyan ostoba, hogy belekezdtél egy játékba, amihez kevés vagy, és a szabályait sem ismered?)
Dettó...
Krvra nemtudom énsem mihez kezdjek. Ugyanott és ott jukadunk ki. Ha ki is békülünk eltöltünk egy jó ejszakát de másnap ismét én érzem magam szarul, hogy megint miért ? Ugyanugy a feleségével van és lessz is nemfog történni semmi. Ördögi kör. Tudom nemlessz vége mig én nem vetek véget neki. Mióta vívódsz vele?
Akkor tudsz kilépni belőle, ha igazán megérted, hogy ennek semmi értelme, és csak magadat kínzod, ő meg jól jár, hiszen otthon is szeretik, de kiegészítőnek jó vagy. Azért nem vagy határozott, és azért tud visszaédesgetni, mert még nem fáj eléggé.
Sajnos ez csak rosszabb lesz, mivel egy normális kapcsolat fejlődik, a szeretői pedig csak sz@rban dagonyázás, amiben sosem leszel felvállalt, megbecsült, sem felhőtlenül nem tudsz örülni annak a parányi jó érzésnek, amit ad.
Láss túl az érzelmi zsarolásán, mert amit csinál a pasid, az. Ő nem szeret, csak használ, akárhogy is mást szeretnél hallani. Ha szeretne, akkor tenne érted, és csak veled akarna lenni.
Fokozatosan lazíts a kapcsolatotokon. Ha én lennék ilyen szituban az egyik fél, csak így nem fájna.
n
Jaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
20 évesek. A srác is. Na, ha nem fiú, hanem FÉRFI szeretője lennél, na akkor másképp állna a dolog.
Így csak egy srác qúrogat a csaja mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!