Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan szakítsak vele úgy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak vele úgy, hogy ne fájjon egyikünknek sem?

Figyelt kérdés
Nagyot hibáztam, megértem ha elitéltek emiatt. Szeretői viszonyba bonyolódtam egy férfival, akinek párja van. Őrülten szeretem őt. Ő is szerelmes belém. Viszont olyan szintű bűntudatom van, hogy nem bírok élni vele. Nem lett volna szabad megtörténnie ennek az egésznek. Leakarom vele zárni, de borzasztóan fáj őt elengedni. Pár hónapja megpróbálkoztam ezzel, de könyörgött, hogy ne hagyjam el. Szüksége van rám. Viszont mivel még mindig a párjával van, így gondolom még sem vagyok annyira fontos. Szeretném elfelejteni ezt az egészet. Hogyan tovább?
2020. nov. 14. 23:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
19%

Miért szakítanál?

(És miért voltál/vagy olyan ostoba, hogy belekezdtél egy játékba, amihez kevés vagy, és a szabályait sem ismered?)

2020. nov. 14. 23:24
 2/14 A kérdező kommentje:
Leírtam. Azért akarok szakítani mert nem bírok élni a bűntudattal, plusz hogy nem akarok a második lenni neki. Nem gondoltam volna, hogy szerelem lesz ebből.
2020. nov. 14. 23:25
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én elhiszem, hogy szüksége van rád, ha a kapcsolat nem szexközpontú, de akárhogy is van, ez számodra zsákutca. Büdös életben nem fogja elhagyni a családját érted, annyira nem vagy fontos. Írd meg neki, hogy bűntudatod van, ézt nem tudod folytatni. Utána tiltsad le még mielőtt válaszolna.
2020. nov. 14. 23:27
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Dettó...

Krvra nemtudom énsem mihez kezdjek. Ugyanott és ott jukadunk ki. Ha ki is békülünk eltöltünk egy jó ejszakát de másnap ismét én érzem magam szarul, hogy megint miért ? Ugyanugy a feleségével van és lessz is nemfog történni semmi. Ördögi kör. Tudom nemlessz vége mig én nem vetek véget neki. Mióta vívódsz vele?

2020. nov. 14. 23:27
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy nem lehet úgy szakítani, hogy ne fájjon. Igazából meg kell lépned, ha bűntudatod van és megszakítani vele a kapcsolatot. Idővel el fog múlni.
2020. nov. 14. 23:29
 6/14 anonim ***** válasza:
96%

Akkor tudsz kilépni belőle, ha igazán megérted, hogy ennek semmi értelme, és csak magadat kínzod, ő meg jól jár, hiszen otthon is szeretik, de kiegészítőnek jó vagy. Azért nem vagy határozott, és azért tud visszaédesgetni, mert még nem fáj eléggé.

Sajnos ez csak rosszabb lesz, mivel egy normális kapcsolat fejlődik, a szeretői pedig csak sz@rban dagonyázás, amiben sosem leszel felvállalt, megbecsült, sem felhőtlenül nem tudsz örülni annak a parányi jó érzésnek, amit ad.

Láss túl az érzelmi zsarolásán, mert amit csinál a pasid, az. Ő nem szeret, csak használ, akárhogy is mást szeretnél hallani. Ha szeretne, akkor tenne érted, és csak veled akarna lenni.

2020. nov. 14. 23:39
 7/14 A kérdező kommentje:
Nincs felesége csak barátnője. Igazából mind a ketten 20 évesek vagyunk. Viszont még így is aljasnak érzem ezt a dolgot. Egyrészt szeretem magamat annyira, hogy bevalljam ez nekem így kevés. Így is úgy is sírás lesz a vége, mert amennyire jó vele legalább annyira fáj, hogy máshoz megy haza. 1 éve vagyok a “másik barátnője”. Tudom, hogy ő is szeret, látom rajta minden alkalommal. Viszont ha nem akar tenni értünk akkor lehet, hogy hiába várok rá. Plusz ott van az is, hogy ha a párját 4 év után így megcsalja, és velem összejön akkor még én is lehetek a “párja helyében”. Szóval inkább most sírjak, mint pár év múlva szakadjon meg a szívem mikor jön az a bizonyos “ happy end”.
2020. nov. 14. 23:40
 8/14 A kérdező kommentje:
Huszonévesek*
2020. nov. 14. 23:40
 9/14 anonim ***** válasza:

Fokozatosan lazíts a kapcsolatotokon. Ha én lennék ilyen szituban az egyik fél, csak így nem fájna.

n

2020. nov. 14. 23:45
 10/14 anonim ***** válasza:
81%

Jaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!

20 évesek. A srác is. Na, ha nem fiú, hanem FÉRFI szeretője lennél, na akkor másképp állna a dolog.

Így csak egy srác qúrogat a csaja mellett.

2020. nov. 15. 02:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!