Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan szakítsak vele úgy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak vele úgy, hogy ne fájjon egyikünknek sem?

Figyelt kérdés
Nagyot hibáztam, megértem ha elitéltek emiatt. Szeretői viszonyba bonyolódtam egy férfival, akinek párja van. Őrülten szeretem őt. Ő is szerelmes belém. Viszont olyan szintű bűntudatom van, hogy nem bírok élni vele. Nem lett volna szabad megtörténnie ennek az egésznek. Leakarom vele zárni, de borzasztóan fáj őt elengedni. Pár hónapja megpróbálkoztam ezzel, de könyörgött, hogy ne hagyjam el. Szüksége van rám. Viszont mivel még mindig a párjával van, így gondolom még sem vagyok annyira fontos. Szeretném elfelejteni ezt az egészet. Hogyan tovább?
2020. nov. 14. 23:22
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Konkrétan 26, 29 évesek vagyunk. Csak elírtam.
2020. nov. 15. 09:06
 12/14 anonim ***** válasza:

#10 Utána olvastam csak, hogy 20 évesnek írta magukat.

Kérdező, hát jól elírtad...

2020. nov. 15. 11:25
 13/14 A kérdező kommentje:
Előfordul
2020. nov. 15. 13:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Ezt nem kell lezárni csak folytatni. A lelkifurkát cseréld fel az önzéssel, amivel megszerezted őt és majd dönt, hogy te vagy a másik. Ehhez idő kell, addig élvezd a helyzetet és ne parázz.
2020. nov. 15. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!