Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan szakítsak a szeretőmmel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak a szeretőmmel?

Figyelt kérdés
Én egy házas férfi 30 éves vagyok, 3szor csaltam meg a párom egy 45 éves nővel. Hogyan szakítsak vele finoman,intelligensen?
2020. júl. 12. 16:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Elmondod neki h nem szeretnéd folytatni. Mivel ő is tisztában van azzal h egy szeretői kapcsolat véget ér egyszer így felnőtt módjára kellene kezelnie.
2020. júl. 12. 16:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem ördöglakat. Feltételezem, tudja, hogy nős vagy, nem fog belőle problémát csinálni. Megmondod, hogy nem szeretnéd folytatni.
2020. júl. 12. 16:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szép volt, jó volt, köszönöm, ennyi volt.
2020. júl. 12. 16:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól félsz, hogy kitálal a feleségednek? Ha normálisan őszintén kezeled ezt a helyzetet akkor biztosan nem fog.
2020. júl. 12. 18:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Hogy csaltad meg 3X?ennyit találkoztatok, vagy lezártátok és kezdtétek újra?Ha 3X találkoztatok az nem sok, nem szeretői viszony, egyszerűen csak nem keresed többet. Ha lezártátok és újrakezdtétek már bonyolultabb, akkor mond el Neki,hogy Te szeretnéd végleg lezárni.

Bár ami kérdés számomra: gondolom nem erőszakolt meg a szeretőd, tehát Te is akartad a találkozókat. Most valami miatt meghátráltál. Legyél Vele őszinte, vagy egyszerűen csak ne keresd. Ha Ő teszi pedig ne menj bele egy ismételt találkozóba.

2020. júl. 12. 20:05
 6/6 A kérdező kommentje:
2 hét alatt találkoztunk 3szor
2020. júl. 14. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!