Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan szakítsak, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak, hogy a legkevésbé sérüljön? 23L

Figyelt kérdés

2 hónapja vagyok együtt a barátommal. Az elején a randizás során nagyon határozott volt, és sok mindenben hasonlítunk, hasonlítottunk.

Mostanában az a bajom, hogy nagyon határozatlannak és üresnek érzem őt. Egy téma szinte csak akkor jön fel közöttünk, ha én említem meg (akár párkapcsolati, akár életbeli),utána viszont folyamatosan úgy hajtogatja, ugyanazokkal azokkal a szavakkal, ahogy én, stb...

Ha megemlít egy filmet, hogy milyen jó, és én azt mondom, hogy hát, szerintem holt unalmas volt, akkor az a következő mondata, hogy hát igen, ezek a pl musicalek tényleg nem olyan jók, ez sem volt az igazán... De mondom most mondtad, hogy milyen jó.

Csalódtam is benne egy kicsit, mert az előző kiszemelt lánnyal még az első randink után is beszélt, mert a csaj írogatott neki (talán el is vitte a munkahelyre a szomszédos utcából a lányt...), annak ellenére, hogy nekem azt mondta, hogy már 2 hónapja nem beszélnek, mert a csaj bunkó volt vele, és részéről ez így halott ügy.

Beszélgetni sem tudunk jókat, nincs az a nagy trécselés, vagy nagy nevetés, sokszor nem vesszük egymás poénjait...

Legfőképp a határozatlansága zavar, mert olyan érzésem van, hogyha egy csaj rámászna, akkor annak is engedne, mert hogy a szituációban jelenlévő másik személy (a csaj) épp azt akarja, mondja, teszi, és akkor ő lemásolná őt, ő is azt akarná, mondaná, tenné...

Alapvetően szeretem őt, mert aranyos, mindig ír, lehet rá számítani, együtt tervezi velem minden szabadidejét, sok bennünk a hasonló, egészen apróságokig menően (vallás, érdeklődés, család, szeretem a hangját /beszédben és éneklésben is/, szeret táncolni, szeret masszírozni, gyönyörűek a kezei, a szemei), de ez az "éretlen" személyisége annyira nem tetszik, pedig nem ilyennek tűnt :(

Hogyan tegyem meg az utolsó lépést? Hogyan szakítsak vele?

A családom azt mondja, hogy még éretlen, ne várjak tőle nagy dolgokat hirtelen, olyat pláne ne mint az előző hosszú komoly kapcsolatomban, meg még csak 2 hónapja vagyunk együtt, de jó lesz ez, a barátnőm meg azt mondja, hogy ezeknek a dolgoknak már az elején klappolniuk kellene, úgyhogy inkább engedjem el a srácot.

A szakítás... Nyilván nem fogom az összes hibáját felsorolni... (az enyemeket is lehetne naphosszat) De azt még fogom mondani, hogy szerintem nem vagyunk egymásra hangolva és nem érzem, hogy annyira kihoznánk egymásból a maximumot. Félek, hogy magába roskad az egyébként is gyenge önbizalma miatt.

Hogyan csináljam, hogy jól csináljam? :(

Előre is köszönöm a tippeket...

2020. aug. 11. 21:49
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Szegény srác. :/
2020. aug. 11. 21:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen és lényegretörően mondd meg neki, hogy sajnálod, de úgy érzed, nem passzoltok össze. Nem kell magyarázkodni, ne húzd sokáig.

Másképp nem lehet, nyilván sérülni fog, sértett lesz, ezt fogadd el, hogy a szakítás ezzel jár, nem lehet kíméletesen szakítani. De ha egyenes vagy és rövid, lényegretörő, akkor kevésbé fáj, mintha még magyarázkodnál órákat, vagy engednél egy szánalomkönyörgésnek.

2020. aug. 11. 21:54
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
Gondolkozz el rajta, hogy mivel váltottad ki ezt a változást benne.
2020. aug. 11. 21:58
 4/9 A kérdező kommentje:

Én próbálok elgondolkodni, de az a helyzet, hogy én határozott vagyok és sokkal pörgősebb.

Miért szegény srác? Nem akarok neki rosszat, miért vagyok a hibás a sztoriban? :/

2020. aug. 11. 22:01
 5/9 Noren1989 ***** válasza:
100%
Pisti, úgy érzem, nem illünk össze.
2020. aug. 11. 22:10
 6/9 anonim ***** válasza:
81%

Nagy a valószinűsége, hogy szerelmes beléd, meg akar felelni neked, igy hozzád idomul mindenben. Ez természetes folyamat a kapcsolat elején.

Mindenképp érdemes neki ezeket a dolgokat elmondani, hogy a következő kapcsolatában meg tudjon maradni saját magának.

2020. aug. 11. 22:16
 7/9 anonim ***** válasza:
82%

Valószínűleg azért csinálja ezeket, mert szerelmes.

Nem határozatlan, hanem téged helyezett etalonnak, mindenben meg akar felelni neked. Ez nagyon gyakori dolog. Ha csak ennyi a gond, ez el fog múlni, főleg ha szóvá teszed.

Viszont ha már eljutottál a szakítás gondolatáig, akkor talán ennél komolyabb gond is van és ez esetben minek maradnál benne.

Mondd meg neki, hogy nem passzoltok, neked olyan emberre van szükséged, aki szembeszegül veled és sziklaszilárd a saját szempontjait illetően.

2020. aug. 11. 22:23
 8/9 anonim ***** válasza:
92%

Uhh. Én is ismerek ilyen embereket, akik ugyanezt csinálják. Mondanak valamit és megcáfolom, akkor hirtelen ő is azt kezdi el mondani ráadásul ugyanazzal a szavakkal. Engem is baromira zavar. :D Bár én férfi vagyok és pont nők csinálták ezt.

Ez megfelelési kényszer. Annyira akarja, hogy pont nem érdekli, hogy jó-e az a film vagy sem, de pontosan ezért nem jön neki össze.

Nekem mindegy hogy a partnernek tetszett-e a film vagy nem, csak legyen egy megalapozott véleménye és lehessen vele beszélgetni róla, eszmét cserélni.

Sőt, én azt sem bánom ha meggyőznek egy vitában és azt mondom magamba rá 1 hétre, hogy basszus ebben van valami, igaza lehet, DE nem azonnal.

Én teljesen megértelek téged kérdező. Gondolkozz el rajta, hogy azokban amiket veled együtt szeret és amire azt írod mennyi közös van bennnetek valójában hány dolog lehet az őszinte és mennyi lehet ilyen, amit te mondtál előbb és ő csak felvette magára.

Az ilyen kaméleon embereknek egyszerűen nincs határozott világnézete. Annyit gondol a világról amennyit egy marvel film vagy egy kóla reklám.

2020. aug. 11. 22:27
 9/9 anonim ***** válasza:
10%
Rájöttél hogy mégsem akkora durranás hogy leállj vele(nem kell a rizsa) ... persze ettől még lehet jobb a fiúkategóriàban mint te a lányban de ebben a korban el vannak látva a lányok bőven választékkal. Ilyen hibákért hiányosságokért velem nem szakítottak a csajok, hanem össze se jöttek sőt kb elnézést vártak amiért létezek
2020. aug. 11. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!