Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy szakítsak a legkevésbé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szakítsak a legkevésbé fájdalmasan?

Figyelt kérdés

A barátommal 2évig jártunk,de már nem szeretem. Próbáltam éreztetni vele,és már párszor mondtam is neki,h nem olyan,mint az elején,stb. Már most a padlón van,pedig még nem is szakítottam. Hogy csináljam?:( Megszakad rajta a szívem,mert szeretem,és rossz így látni,de nem tudok mit csinálni...a szerelem elmúlt.

19/L

2012. szept. 12. 19:35
 1/5 anonim ***** válasza:
ezt nem lehet fájdalommentesen. Mindenesetre ne halogasd.
2012. szept. 12. 19:36
 2/5 anonim ***** válasza:
beszéld meg vele,sajnos nem lesz fájdalommentes=(((
2012. szept. 12. 19:38
 3/5 anonim ***** válasza:

és mi miatt múlt el ha szabad kérdeznem?csakhogy tudjak tanulni belőle...:) vagy mai fiatalok ilyenek?

19/F

2012. szept. 12. 19:46
 4/5 A kérdező kommentje:

Igazából nem tudom. Nagyon hirtelen történt. Kb 22 hónapig nem azt éreztem, Ő a mindenem, halálosan szerelmes vagyok belé, stb. De pár hónapja elkezdődtek azok,hogy megláttam a kisebb hibáit,és ma meg már minden apróság idegesít benne,nem tudom elviselni őt. Szeretem,de nem vagyok szerelmes,egyértelmű.:(

A mi kapcsolatunkra az is kihatott,hogy én egyetemre jöttem,és mivel ő szakmunkás,nagyon rosszul tudtunk egymáshoz alkalmazkodni,mivel ő szakmunkásként viselkedik,beszél,én pedig műveltebben,és ez a különbség egyre erősebben megfigyelhetővé vált.

2012. szept. 12. 20:14
 5/5 anonim ***** válasza:
így már értem:) csak ugye nem szeretnék még egyszer csalódni ezért probálok tanulni meg elemezni kapcsolatokat,háthaí volt veszekedés,hidegülés,stb:) bár ha csak testi szerelem volt,és belsőleg ugy nem passuzoltatok és észrevetted,akkor jobb is ha szakítasz..majd lesz más,akivel belsőben is passzoltok..legalábbis én probálok hinni sors szerűségben:) kitartás (:
2012. szept. 12. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!