Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mi a legtaszítóbb, legkevésbé taszító egy fiúban?
Külsőre:
Ha pattanásos,
Ha kövér
Ha nincs jó illata/büdös a szája
ha gizda
Belsőre:
ha visszahúzódó
ha bunkó
ha nem tud normálisan/illendően viselkedni
ha állandóan panaszkodik
Kort is írjatok légyszi
Külsőre, ha páva azt utálom, a pattanások elmúlnak, büdösre ott a parfüm, a gizda még elmegy, de kövér ne legyen...
Belsőre, a visszahúzódón lehet segíteni, a bunkókat gyűlölöm, illemet lehet tanulni, és a panaszkodásra is van gyógymód :) Meg azt is utálom ha folyton okoskodik, és lenézi a nőket, meg ha feltünési viszketegsége van, attól is hányok.
15/L
Külsőre: csak gizda ne legyen.. egy férfi legyen igényes,igy a többin tud segíteni...
Belsőre: mindegyik rossz. de a legvissataszítóbb egy férfiben,az,ha nem viselkedik férfiasan. én azt utálom...18/L
Külsőre:
Ha nincs jó illata/büdös a szája
Ha kövér
Belsőre:
ha bunkó
ha nem tud normálisan/illendően viselkedni
ha állandóan panaszkodik
Igazából szeretem a vékony srácokat, de persze kinek mi jön be. A kövérség azért visszataszító, mert azt sejteti, hogy nincs az illetőnek akaratereje, sem kitartása. Az ápolatlanságot pedig a világ legeslegjobb pasijának sem nézném el, ezzel a világból ki lehet kergetni.
A visszahúzódó srácokkal is szimpatizálok. Ha bunkó és nem tud viselkedni, az majdnem olyan visszataszító, mintha ápolatlan lenne. Az állandó panaszkodást, picsogást pedig azért nem tűröm, mert nekem is sok problémám volt/van, és lány létemre csak nagyon-nagyon ritkán panaszkodom, azt is csak a legjobb barátnőmnek.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!