Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mi a legtaszítóbb, legkevésbé taszító egy fiúban?
Külsőre:
Ha pattanásos,
Ha kövér
Ha nincs jó illata/büdös a szája
ha gizda
Belsőre:
ha visszahúzódó
ha bunkó
ha nem tud normálisan/illendően viselkedni
ha állandóan panaszkodik
Kort is írjatok légyszi
Legkevésbé taszít külsőre ha gizda. Nekem bejönnek a gizda fiúk bár én girnyóknak hívom őket. Egy két pattanás nem gáz de ha nagyon pattanásos az eltorzítja a felettébb fontos arcot. A kövérség és a bűz kifejezetten taszít, higiéniátlanság és ápolatlanság érzetet kelt.
Belsőre a legkevésbé visszataszító ha visszahúzódó mert az megfelelő társasággal kezelhető. Visszataszító ha folyamatosan bunkózik és nem tud illően viselkedni. Na meg egy fiú azért ne viselkedjen úgy mint egy hisztis hercegnő
külső: első három. belső: bunkó, nem tud viselkedni,esetleg beképzelt és öntelt...
15/l
Külsőre: a pattanásossal nincs bajom,a többi ne legyen.
Belsőre: visszahúzódón lehet segíteni,meg az Illendő viselkedésre is meg lehet tanítani,de a többi ne legyen :D 13/L
A legtaszítóbb külsőre az nálam maximálisan az ha büdös, belsőre pedig az a legrosszabb ha nem tud normálisan viselkedni.
Én személy szerint szeretem a mackós srácokat, meg az olyanokat akik "nagyobbak" nálam (56kg-168cm).
A visszahúzódóval meg szerintem csak annyi gond van hogy a mai világban ők már teljesen halottak ha szembekerülnek egy nővel.
18 éves.
Külsőre:
- ha ápolatlan, nem ad magára
- ha pattanásos
- ha rosszak a fogai, kellemetlen a lehelete
- ha borotválja a lábát
- ha szedi a szemöldökét
- ha hosszúak a körmei
- ha a zoknit felhúzza a térdéig...ráadásul rövid nadrágban nyáron (már találkoztam ilyennel...falra mászok tőle)
Belsőre:
- ha egyszerűen buta (nem úgy viselkedik mint egy felnőtt, normális férfi)
- ha már túlzottan gyerekes
- ha udvariatlan
- ha bunkó, nagyképű és büszke
- ha öntelt
- ha lenézi a másik embert
- ha lusta
24 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!