Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek ez ez beleférne? Randiznál ilyen pasival?
Én vagyok, akinek legelőször írtad, hogy hányan megértették a kérdésed (csak én nem). Megírtam, hogy én is értettem, csak zagyva a fogalmazásod. Ezt mások is helyben hagyták.
Ám, most ismét rosszul fogalmazol (9.), mert mi köze van annak, hogy 2 útját fizetted egy nőnek ahhoz, hogy ezt az értetlenkedőknek tudtára hozzad. Mi az összefüggés? Ezt viszont tényleg nem értem.
"...2x fizettem neki "nyaralást" egyedül (Korfu, Lappföld), talán ez is közrejátszik ebben. az értetlenkedők miatt írtam."
Sajnálom, legközelebb odafigyelek jobban. Valóban fogalmazhattam volna egyszerűbben is. A statisztika volt a fontos számomra, ami egyértelmű eredményt mutatott. (ennek nincs köze semmihez, még mielőtt megkérdeznéd)
Egyébként az újságíróknak, politikusnak, közszereplőknek szoktál írni a helyesírási hiba vagy fogalmazási probléma miatt vagy csak itt fegyvertelen idegeneknek? Engem is zavar az olyan mértékű helyesírási hiba, ami már-már olvashatatlanná teszi a kérdést. Akkor fogom magam és lapozok. Egy "szakítottunk"-"szakítottam" elírás nem zavaró, mert jó a szövegértésem és a szövegkörnyezetből rájövök mit ír a kérdező.
13:47
Te komolyan összefüggést találsz egy szakítás és néhány helyesírási hiba között? Ez beteges, amit csinálsz.
Látom, tudsz értelmesen is fogalmazni (ha odafigyelsz).
Csak annyi összefüggést látok a rossz fogalmazás (nem helyesírási hiba, ahogy írod) és a szakítás között, hogy úgy gondoltam, hogy egy egyetemista olyan fogalmazással nem éri meg az idejét. Persze, lehet, hogy tévedtem...
Minden jót!
Értem. Bár pár sor alapján ne írj le senkit szerintem!
Jó éjt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!