Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek ez ez beleférne? Randiznál ilyen pasival?
Most Te szakítottál, vagy veled szakítottak?
Ezt írod: "Nemrég szakítottam a párommal..." Vagyis Te szakítottál! Majd később így írsz: "Igazából nem nagyon tudta megmagyarázni, hogy miért. Egyik tanszéken titkárnő...". Miért kellett volna megmagyaráznod, hogy miért szakítottál? Vagy ő szakított? Erre abból következtetek, hogy az anyukája a titkárnőnek el-ellátogat hozzád. Na de - akkor hibás az állításod, hogy nemrég szakítottál a pároddal!
Nekem azért fura lenne. Arra gondolnék, nincs túl az exen, így akar a közelében maradni... te is írod, hogy nem tudod a szakítás okát, így gondolom nagyon lezárni sem tudtad magadban.
Nem hiszem, hogy olyan fene nagy kötődés alakulna ki exanyós és közted, hogy érdek nélkül segítsen ilyenekkel, lehet, hogy ő hajt rád :D
13:36
3 ember érti a kérdést
szakítottam=szétváltunk
13:42
nem ez volt a kérdés
egyébként tisztáztuk, hogy nem fogadok el több ebédet, 1-2 nyomtatás szerintem nem kihasználás...
Nehogy azt hidd, hogy nem fogtam föl a legelején, de egy egyetemistától különb fogalmazást várok. Igen, ilyen igényes vagyok!
Ne csodálkozz, ha szakított.
Nem értetlenkedünk, csak nem fogalmazol pontosan.
24 éves vagy, tehát lassan diplomás leszel. Azért legyél már kicsit igényebb az írásodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!