Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Lányok, nektek ez ez beleférne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek ez ez beleférne? Randiznál ilyen pasival?

Figyelt kérdés
24 éves egyetemista vagyok. Nemrég szakítottam a párommal több mint 1 év után.Igazából nem nagyon tudta megmagyarázni, hogy miért. Egyik tanszéken titkárnő, szóval nem fogom látni, nem tartjuk sehogy a kapcsolatot. DE az anyukája nagyon szeretett engem, ő sem érti/ a szakítás okát, kb. ő (is) vígasztalt, amikor még friss volt a trauma. Mivel kollégista vagyok, van, hogy hoz hétvégéről kaját, nyomtat nekem, azt mondta segít bármiben, akár mosna is rám (bár azt meg tudom oldani :D), csak szóljak. Szóval lányok titeket zavarna, ha a leendő pasitok jóban lenne az ex-anyósával?

2020. okt. 31. 13:23
A kérdező szavazást indított:
Zavarna, kizáró tényező lenne.
Zavarna, de ha látom, hogy csak én kellek neki, megpróbálnám vele.
Nem zavarna, semmi köze az ex-hez, pláne ha vele nem is tartja a kapcsolatot.
Nem zavarna, az ex-anyós barátság úgyis elkopik pár hónap alatt.
20 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem zavarna :)
2020. okt. 31. 13:27
 2/16 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem lenne még más is, amit szívesen megtenne neked.
2020. okt. 31. 13:34
 3/16 anonim ***** válasza:

Most Te szakítottál, vagy veled szakítottak?

Ezt írod: "Nemrég szakítottam a párommal..." Vagyis Te szakítottál! Majd később így írsz: "Igazából nem nagyon tudta megmagyarázni, hogy miért. Egyik tanszéken titkárnő...". Miért kellett volna megmagyaráznod, hogy miért szakítottál? Vagy ő szakított? Erre abból következtetek, hogy az anyukája a titkárnőnek el-ellátogat hozzád. Na de - akkor hibás az állításod, hogy nemrég szakítottál a pároddal!

2020. okt. 31. 13:36
 4/16 anonim ***** válasza:
35%

Nekem azért fura lenne. Arra gondolnék, nincs túl az exen, így akar a közelében maradni... te is írod, hogy nem tudod a szakítás okát, így gondolom nagyon lezárni sem tudtad magadban.

Nem hiszem, hogy olyan fene nagy kötődés alakulna ki exanyós és közted, hogy érdek nélkül segítsen ilyenekkel, lehet, hogy ő hajt rád :D

2020. okt. 31. 13:36
 5/16 anonim ***** válasza:
64%
Engem zavarna, ha valakit így kihasználna, tök mindegy hogy exanyós vagy a saját anyja.
2020. okt. 31. 13:42
 6/16 A kérdező kommentje:

13:36

3 ember érti a kérdést

szakítottam=szétváltunk

2020. okt. 31. 13:44
 7/16 A kérdező kommentje:

13:42

nem ez volt a kérdés

egyébként tisztáztuk, hogy nem fogadok el több ebédet, 1-2 nyomtatás szerintem nem kihasználás...

2020. okt. 31. 13:46
 8/16 anonim ***** válasza:
74%

Nehogy azt hidd, hogy nem fogtam föl a legelején, de egy egyetemistától különb fogalmazást várok. Igen, ilyen igényes vagyok!

Ne csodálkozz, ha szakított.

2020. okt. 31. 13:47
 9/16 A kérdező kommentje:
Nem akartam erre kitérni, de 2x fizettem neki "nyaralást" egyedül (Korfu, Lappföld), talán ez is közrejátszik ebben. az értetlenkedők miatt írtam.
2020. okt. 31. 13:50
 10/16 anonim ***** válasza:

Nem értetlenkedünk, csak nem fogalmazol pontosan.

24 éves vagy, tehát lassan diplomás leszel. Azért legyél már kicsit igényebb az írásodra.

2020. okt. 31. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!