Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érez valamit mégis irántam, vagy egy laza kapcsolatban ezek beleférnek?
Van egy srác, akivel évek óta ismerjük egymást, össze szoktunk néha járni szexelni. Egyikünk se csinált soha belőle problémát. Viszont az utóbbi időben fura a viselkedése, elkezdett túl romantikusan viselkedni és most hirtelen ignorál.
Na de a jelek:
- nagyon érdeklődik felőlem, a jövőbeli terveimről, a volt kapcsolataimról
- jövőre tervezek kimenni egy időre külföldre dolgozni, meg akar ott is látogatni, több napra
- elkezdett jobban megnyílni nekem (megválogatja, hogy kiben bizzon)
- a jövőbeli családról és párkapcsolatról beszél nekem, hogy érzi, hogy lassan eljön az igazi
- a "randik" este vannak, ilyenkor elvisz a partra romantikázni, nézzük a csillagokat, a holdat, mint valami szerelmesek
- séta közben a kezemet fogja, átkarolja a derekam
- amikor találkozunk hosszú öleléssel fogad aztán megcsókol, de amikor elbúcsúzunk csak egy puszit ad az arcomra
- becézget (csinike, édi)
- beszél az anyagi helyzetéről, mire költött, mire gyüjt
- a testbeszéde leutánozza, amit én csinálok (ha a fejem a vállára hajtom, akkor perceken belül ő is).
Nemrég kérdeztem már tőle, hogy mi ez, de azt mondja nem érez irántam gyengébb érzelmeket, de a szex kapcsolatban benne van velem, de utána is ezt csinálja tovább. Hétvége óta vissza se ír már, ami amúgy nem jellemző rá. Szerintetek?
Én nagyon úgy veszem ki az írásodból, hogy számodra sem közömbösek azok a "romantikus párkapcsolati" szokások amiket manapság végeztek, hiszen részt vettél mindegyikben szó nélkül.
Szerintem beszélj vele az érzéseidről, mert szerintem ő is többet érez irántad és te is iránta!
Ha én a helyében lennék és az egyik nap jól el vagy a szexen kívül is a másikkal, minden frankó, a következő nap, meg olyan üzenetet kapnék tőle, hogy na mi ez az egész, nem ez volt megbeszélve, akkor igen is elgondolkodnék, hogy ez biztos egyoldalú és hagynám a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!