Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, nektek ez beleférne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek ez beleférne a kapcsolatba?

Figyelt kérdés
25 éves nő vagyok, a férjemmel élek. A kapcsolatunk teljesen rendben van minden szempontból. Van egy kollégám, ő férfi, 45 éves. Egyáltalán nincs köztünk semmi, nem is lesz, nincs vonzalom. De emberként nagyon becsülöm és mivel nagyjából ugyanaz a munkánk, ezért szeretek vele átbeszélni dolgokat, sok hasznos tanácsot tud adni. Na és a problémám, hogy be merjem vallani a férjemnek, hogy sokszor elvisz a kocsijával és felsőbbkategóriás éttermekben eszünk? Ő hív meg, rendes tőle, de nyilván nem várnám el. Nem tudom ez mennyire lenne rossz egy férj szemében. A lakásán is voltam már, beszélgettünk, semmi nem történt. A férjem úgy tudja, hogy max néha beülünk valahova egy kávére. Nem akarok hazudni, de azt se hogy emiatt esetleg gyanakodni kezdjen.
2017. jún. 15. 14:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
85%
Biztos, hogy a kollégád nem akar tőled semmit? Őszintén szólva én elég megalázónak tartanám, ha férjes asszonyként egy másik pasi számlájára járnék luxus éttermekbe vacsorázni.
2017. jún. 15. 14:35
 2/18 anonim ***** válasza:
69%

" A kapcsolatunk teljesen rendben van minden szempontból."

Ezután jön mindig a "de"...

Igazából nem tudom, hogy magadnak is hazudsz vagy ennyire naiv vagy. Ha valamiről hazudnod kell, akkor te is tudod, hogy nem fér bele a TI kapcsolatotokba. Egyébként valószínűleg máséba sem, hogy a feleség egy férfi kollégával titokban luxus étterembe jár és hozzá lakásra, persze csak "kollégák vagyunk" alapon.

2017. jún. 15. 14:46
 3/18 anonim ***** válasza:
61%
Mit kerestel te a lakasan? Ott is a munkarol beszelgettetek? Forditsd meg, neked mi lenne a velemenyed a ferjedrol, ha egy fiatal kolleganot vinne SOKSZOR draga ettermekbe vacsorazni, meg fel magahoz, amikor nem vagy otthon? Mi lenne, ha ferjes asszonyhoz meltoan viselkednel inkabb, hogy a ferjed is buszke lehessen rad?
2017. jún. 15. 14:47
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálam sem férne bele, és nem hiszem, hogy a férfi részéről teljesen baráti a közeledés. Szerintem csak simán kivár hogy essen már le neked a tantusz, hogy ezek a luxus ebédekért mikor nyújtasz már te is valamit cserébe. Ennyire naiv azért nem lehetsz, és szerinted a férjednek hogy fog esni, ha fülébe jut hogy asszonykát itt látták meg ott egy idegen férfival? Ezzel őt is kompromitálod még ha teljesen ártatlan a dolog részedről.
2017. jún. 15. 14:48
 5/18 anonim ***** válasza:
77%
Ott kezdődik, hogy el sem fogadnám, hogy étterembe elhívjon. Ebben te vagy a ludas, mert a férjed háta mögött valakit hülyítesz, aki viszont igenis többet lát bele a dologba.
2017. jún. 15. 14:53
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az előttem szólókhoz. A kínos helyzeteket előre el kell kerülni, nem azon gondolkodni, hogyan magyarázhatjuk ki belőle magunkat...
2017. jún. 15. 14:55
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Neked belefér fordítva?
2017. jún. 15. 15:09
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

"Na és a problémám, hogy be merjem vallani a férjemnek, hogy sokszor elvisz a kocsijával és felsőbbkategóriás éttermekben eszünk? "

Gratulálok, ez ám az őszinte kommunikáció.........

Valld be. BÁr férjes nőként nem feltétlenül illik rendszeresen egy másik férfivel eljárni....

Viszont nagyon valószínű,hogy a férfi többet akar. Hidd el, csak kedvességből nem tenné ezt.

2017. jún. 15. 15:16
 9/18 A kérdező kommentje:
Ha többet akarna, akkor már biztos próbálkozott volna, szóval nem hiszem. Érzem, hogy valami nem stimmel így, de kicsit igazságtalannak érezném, hogy csak emiatt ne találkozzunk, amikor egyszerűen nem történik köztünk semmi.
2017. jún. 15. 15:20
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, a fő kérdésre nem válaszoltam.

NEM férne bele. Ha barátok lennétek, természetesen igen, de láthatóan a férfi nem barátságot akar. A férfi le akar nyűgözni és előbb-utóbb kérni fog apró szívességeket cserébe.

Az sem férne bele a kapcsolatba, hogy elhallgatsz információkat.

Az sem férne bele, hogy munka után(?) rendszeresen másik emberrel mész ide-oda, ahelyett, hogy hozzám jönnél haza.

2017. jún. 15. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!