Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hány éves kor a legkevesebb ami beleférne egy kapcsolatba?
14 éves. Amúgy mindenki más. Van olyan nő akinek 35-40 évesen is olyan mentalitása van mint egy 11 évesnek (kb. állandóan hisztizik, ha nem kap meg valamit) és van olyan lány aki 14 évesen érett.
Ezek persze nagyon ritka példák, de a szerelem szerintem épp ezért nem korfüggő.
Hát ha 23 évesen 14 évessel kezd valaki akkor ott agyilag gondok vannak. Retardáltnak gondolnám az tuti.
A te esetedben azért legyen már 18.
A szociális "szabály" /2+7, azaz a minimum az életkorod fele, plusz hét év. A te esetedben ez azt jelenti, hogy 18-19 körüli lányokkal már kapcsolatba kezdhetsz.
Amúgy meg szerintem sem a kor számít, hanem az, hogy mennyire érett az illető.
Nyugodtan pontozzatok le de nálam nem lenne akadály ha egy lány 16 éves. És hogy miért? mert nem volt komoly kapcsolatom , olyan ami évekig tartana és én nem nősülni akarok meg nem gyereket hanem csak valakit akivel jól érzem magam.
Lehet ez 20 éves is vagy fiatalabb, ha megegyezünk akkor nálam nem számít.
Ráadásul sokan csak 20-22 évesnek néznek, egy 25 éves nőnek meg nem ez kell.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!