Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minden lánynak van tombolós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden lánynak van tombolós időszaka, amikor jobb inkább nem kapcsolatba kerülni velük?

Figyelt kérdés

merthogy eddig minden lánynál ezt tapasztaltam. bulizni, tombolni, fűvel fával kefélni akarnak. a nagyon jóképű pasikra csorog a nyáluk, népszerű pasit szeretnének, semmit nem számít nekik a férfiak belső értéke, csakis a külsőségekre mennek, a normálisakat meg észre se veszik

de még azok a lányok is ilyen média által agymosott carpe diem féle szörnyeteggé válnak, akik normális gondolkozásúak, később persze szégyellni fogják ezt az időszakukat, 50 pasiból 48-at le fognak tagadni, hogy nem volt velük semmi

huszonéves lányokról van szó

2015. dec. 26. 09:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
59%
Nekem sosem volt ilyen időszakom, és nem hiszem, hogy valaha is lesz. Elítélendőnek tartom ezt az életformát, és nem is érezném jól magam.
2015. dec. 26. 09:27
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
Soha nem volt ilyen időszakom. Nem voltam kirívóan sok férfival, de azt hiszem, ha úgy akarnék élni, miért ne tehetném? Sajnos amitől egy férfi macsó, attól egy nő szajha. Mindig szerettem volna inkább férfi lenni, nem etekintetben, más vonatkozásokban is sokkal előnyösebb a férfiak helyzete még a mi kultúránkban is.
2015. dec. 26. 09:34
 3/11 anonim ***** válasza:
A legtöbbnek van. Van akinek 40 éves kora körül, de többségben 17-25 év között.
2015. dec. 26. 09:41
 4/11 anonim ***** válasza:
85%

mit hisztizel? mi ez az általánosítás?

hány rendes pasi is van, már bocsánat???

2015. dec. 26. 09:48
 5/11 anonim ***** válasza:
80%
Kérdező, ezt én pont forditva látom: a komolynak tűnő srácok 25-40 között d.gnak fűvel-fával még akkor is, ha kapcsolatban-házasságban vannak, nem lehet őket féken tartani.
2015. dec. 26. 09:57
 6/11 anonim ***** válasza:
48%
5-nek igaza van!
2015. dec. 26. 10:11
 7/11 anonim ***** válasza:
81%
Nem volt és nem lesz ilyen tombolás az életemben. Régóta együtt vagyunk a barátommal elõtte nem volt senkim és most se érzem azt,hogy nekem bulizni Kellene meg kefélni össze-vissza.
2015. dec. 26. 10:50
 8/11 anonim ***** válasza:
81%

Soha nem vágytam erre.De túl a harmincon sem vágyom. És a barátnőim is ilyenek.

Egy emberre vágyom csak de ő tényleg adja meg nekem azt végre, amire vágyom. Reszketni, őrjöngeni, vísítani akarok végre. De csak attól az egytől. Igen kedves pasik, ritka az, aki el tudja érni ezt.

2015. dec. 26. 11:39
 9/11 anonim ***** válasza:
tombolós és hisztis van, kezdve minden embernél a 2éveskori dackorszakkal, aztán a tini tombolással,a lányok ilyenkor gyakran hisztisek. a bulizásos és d.gos, külsőségekre menő tombolás inkább férfiakra jellemző. a nők valahogy sokkal jobban le akarják horgonyozni maguk mellé a ffit, még ha ők maguk sem teljesen monogámok.
2015. dec. 26. 12:02
 10/11 anonim ***** válasza:

Huszonéves nő vagyok, egy férfi volt az életemben, ebből is sokat tanultam, nem hinném, hogy 50 férfival kellene lefeküdnöm, hogy bölcsebb legyek.

A mostani elég problémás, sérült ember, nem enged közel,azt tervezem, hogy ha vele nem, akkor senkivel, nem hogy ötvennel, eggyel se.

Biztos vagyok benne, hogy sok példa van arra, amit írsz, én is tapasztalom ennél a korosztálynál, baráti körben.:/

2015. dec. 26. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!